Haftaya izliyoruz tabii ki birlikte, Atacan'ımı kıracağıma kafamı kırarım daha iyi
Kırgınlar konusunu katlayalım 4 tane çenebaz abovv uçururuz. @denizz19 şimdi bittin.
Haftaya izliyoruz tabii ki birlikte, Atacan'ımı kıracağıma kafamı kırarım daha iyi
32.bölüme etiketle beni yeni abdest aldım
4.kim @xemrexxx mi evet oda yorum konusunda olsun pazartesi birde ara sıra @batuhankaralar da gelir tamam ayoll
Sen sanırım kötü anlamlar çıkardın mesajımdan kanka, gece yarısı yaklaşınca sende bir azgınlık oluyor.32.bölüme etiketle beni yeni abdest aldım
Evet @xemrexxx. Kendisiyle MY konusunu 30 sayfa falan yapardık. Post kasmadan ceza da almıştım eski Fav10 yönetminden...4.kim @xemrexxx mi evet oda yorum konusunda olsun pazartesi birde ara sıra @batuhankaralar da gelir tamam ayoll
@xemrexxx ve @batuhankaralar maskotluk yapsalar yeter4.kim @xemrexxx mi evet oda yorum konusunda olsun pazartesi birde ara sıra @batuhankaralar da gelir tamam ayoll
31.bölüm Ya ona takıldımSen sanırım kötü anlamlar çıkardın mesajımdan kanka, gece yarısı yaklaşınca sende bir azgınlık oluyor.
Evet @xemrexxx. Kendisiyle MY konusunu 30 sayfa falan yapardık. Post kasmadan ceza da almıştım eski Fav10 yönetminden...
@xemrexxx ve @batuhankaralar maskotluk yapsalar yeter
Pazartesi uçuruyoruz o zaman konuyu, çatlasın düşmanlar
Hhahah biz @Bully ile kudret sönmez geldiğinde coşturmustuk en son konuyu ama atacanında olmasıyla daha katkı yaparız @xemrexxx te biz yorum yaparken ogün yorum yapmadı ama biz yapmıyorken kendi kendine yapıyor cins işte ayollSen sanırım kötü anlamlar çıkardın mesajımdan kanka, gece yarısı yaklaşınca sende bir azgınlık oluyor.
Evet @xemrexxx. Kendisiyle MY konusunu 30 sayfa falan yapardık. Post kasmadan ceza da almıştım eski Fav10 yönetminden...
Sen askerliği uzun dönem yapmıyacaksın demi.31.bölüm Ya ona takıldım
En az 40 sayfa diyorum.
Yok kanka kısa dönemle halledeceğim inşallah Sonra da gelip evlenirimSen askerliği uzun dönem yapmıyacaksın demi.
En az 40 sayfa diyorum.
Aman aman iyi uzun dönem dayanamazdın. Sana tek eş de yetmez harem lazım.Yok kanka kısa dönemle halledeceğim inşallah Sonra da gelip evlenirim
Sen askerliği uzun dönem yapmıyacaksın demi.
En az 40 sayfa diyorum.
aaa bu arada arasa her 5 yorumdan 3 ü joker filmi yapsın şeklinde@xemrexxx ve @batuhankaralar maskotluk yapsalar yeter
Pazartesi uçuruyoruz o zaman konuyu, çatlasın düşmanlar
Yakışır o manyağa, suratından psikopatlık akıyoraaa bu arada arasa her 5 yorumdan 3 ü joker filmi yapsın şeklinde
Sana o gün de demiştim adam dehşet oynuyor diye yapsınlar.aaa bu arada arasa her 5 yorumdan 3 ü joker filmi yapsın şeklinde
Sana o gün de demiştim adam dehşet oynuyor diye yapsınlar.
Ben Aras'ın bu rolünü Jack Sparrow'a benzetiyorum @FaJi ne diyorsun.
Arasıda çağatay gibi sevmiyordum ben ama bu dizide sevdimYakışır o manyağa, suratından psikopatlık akıyor
Yürüyüşü benziyor biraz. Ama kolları haric. Jack yürürken kollarını da garip bir şekilde oynatıyor. Gerisi benzemiyorSana o gün de demiştim adam dehşet oynuyor diye yapsınlar.
Ben Aras'ın bu rolünü Jack Sparrow'a benzetiyorum @FaJi ne diyorsun.