Ablam bak nasıl da objektif yorum yapıyor birde kas görünce deliriyor diyordun oysa Çağatay'ın Aras'tan daha çok kası vardır.Çok abartılı mmikler kullanıyor cnm çağatayı aklı basında olmayan ergen kızlar sever
aras çok başarılı oynuyor
Ablam bak nasıl da objektif yorum yapıyor birde kas görünce deliriyor diyordun oysa Çağatay'ın Aras'tan daha çok kası vardır.Çok abartılı mmikler kullanıyor cnm çağatayı aklı basında olmayan ergen kızlar sever
aras çok başarılı oynuyor
hhahah evet ben gördüğümü söylüyorum burak özçivitede aynı şekilde gıcık oluyorum çağatay ve burakaAblam bak nasıl da objektif yorum yapıyor birde kas görünce deliriyor diyordun oysa Çağatay'ın Aras'tan daha çok kası vardır.@xemrexxx
hayır 2.bölümde aras memelerini gösterdi ondan onu tutuyor çağatay soynmadı daha o da soynsa aklı karışır çikinellanınAblam bak nasıl da objektif yorum yapıyor birde kas görünce deliriyor diyordun oysa Çağatay'ın Aras'tan daha çok kası vardır.@xemrexxx
Zevklerimiz aynı.hhahah evet ben gördüğümü söylüyorum burak özçivitede aynı şekilde gıcık oluyorum çağatay ve buraka.A
Daha önceki soyunduklarına saysın.hayır 2.bölümde aras memelerini gösterdi ondan onu tutuyor çağatay soynmadı daha o da soynsa aklı karışır çikinellanın
onları izlemedi demek kiZevklerimiz aynı.
Daha önceki soyunduklarına saysın.
Adını Feriha Koydum'u da mı izlemedin. 😱 @Çiğdem-onları izlemedi demek kihalbuki medcezir tam çiğdemlik diziydi ortalık memeli oğlan kaynıyordu ama bir o kadar da cıbır kız vardı ondan izlemedi demek ki
Zevklerimiz aynı.
Daha önceki soyunduklarına saysın.
hhahah aa allahtan emre eski gücünü kaybettide milleti daha yanlıs yönlendiremiyor ayollhayır 2.bölümde aras memelerini gösterdi ondan onu tutuyor çağatay soynmadı daha o da soynsa aklı karışır çikinellanın
O diziyi neden izliyeyim ayollAdını Feriha Koydum'u da mı izlemedin. 😱 @Çiğdem-
ayol senin adın çıkmış 9 a inmez 8e yani adın olmuş donu zilli, giresun hogathası,evde kalmış v. daha napayım bu ka kötü sıfat yeter sana yüzüne bir @destere bakıyor o da 15-65 yaş arası her dişiye bakan bir tiphhahah aa allahtan emre eski gücünü kaybettide milleti daha yanlıs yönlendiremiyor ayoll
.
İzlemeyen yoktu o yüzden sordum.hhahah aa allahtan emre eski gücünü kaybettide milleti daha yanlıs yönlendiremiyor ayoll
.
O diziyi neden izliyeyim ayoll
Ben gizliden gizliye izliyordum zaten.aaa sen ne zaman basladın
aaa ne güzel cnm zaten finale az kaldı tv den devamBen gizliden gizliye izliyordum zaten.Ama 4 haftadır falan evdekilerle birlikte TV'den izliyorum.
Ben hala dizinin final yapacağını düşünmüyorum. Sarp açığa çıkmadı, Kudret ve Celal arasındaki kapışma devam ediyor, Sarp ve Mert kardeş olduklarını; onları Celal'in ayırdığını bilmiyorlar. Yani bir sürü açığa çıkmayı bekleyen sır var. 8 bölüm bana göre yeterli bir süre değil bu kadar olayın yaşanması için. Bence sezon finalinde Sarp ve Mert gerçeği öğrenir, önümüzdeki sezon iki kardeşin intikamlarını almaya çalışmalarını izleriz.
Haftaya izliyor muyuz?@Çiğdem- bölüm harikaymış gerçektenMelek'in ölüsünü öpen öpeneydi, zaten karakteri fazla sevmediğim için duygulanmadım açıkçası, demek ki dizi adına önemli bir karakter değilmiş
Mert açığa çıktı sonunda, herkes tarafından da dışlandı çok üzüldüm
Sarp ve Mert birlik olup Kudret'i Celal Baba'nın önüne attılar, bakalım yırtabilecek mi KudretBen Sarp polise haber vermiştir diye düşünüyorum ama bakalım
Çılgın Selim Mert'ten intikamını aldıMert yalandan yedi dayağı Celal Baba'sını kurtarmak içinSafoz Selim
Ama Serkan'ı yakaladıktan sonra Sarp az daha batırıyordu neyse ki Mert kurtardı abisini
Çağatay da Aras da çok iyi oyunculuk sergilediler bu bölüm, Çetin Tekindor'ı zaten tartışmıyorum bile
@Çiğdem- bölüm harikaymış gerçektenMelek'in ölüsünü öpen öpeneydi, zaten karakteri fazla sevmediğim için duygulanmadım açıkçası, demek ki dizi adına önemli bir karakter değilmiş
Mert açığa çıktı sonunda, herkes tarafından da dışlandı çok üzüldüm
Sarp ve Mert birlik olup Kudret'i Celal Baba'nın önüne attılar, bakalım yırtabilecek mi KudretBen Sarp polise haber vermiştir diye düşünüyorum ama bakalım
Çılgın Selim Mert'ten intikamını aldıMert yalandan yedi dayağı Celal Baba'sını kurtarmak içinSafoz Selim
Ama Serkan'ı yakaladıktan sonra Sarp az daha batırıyordu neyse ki Mert kurtardı abisini
Çağatay da Aras da çok iyi oyunculuk sergilediler bu bölüm, Çetin Tekindor'ı zaten tartışmıyorum bile
@Bully gelirse izleriz atacanda tvden bakıcakmıs yalnız bırakmayalım çocuğuHaftaya izliyor muyuz?
Üstte de demişim cevap vermemiş ama.
Haftaya izliyor muyuz?
Haftaya izliyoruz tabii ki birlikte, Atacan'ımı kıracağıma kafamı kırarım daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?