Kıskananlar çatlasın😕Yiğitt adını duyunca +lardan - lere iniyorum
Çidoş çok kıskanıyor bu beni
Kıskananlar çatlasın😕Yiğitt adını duyunca +lardan - lere iniyorum
yok vlla kim olursa olsun ben aynı kaptan kimseyle birşey içmem kocamınkındanda içmem yanıCevap evet ya da hayır
Mesela ben elena ya da caroline yada hayley ya da rebekah'ın bardağından içerim
En önemlisi meryemin bardağından
Kıskananlar çatlasın
Çidoş çok kıskanıyor bu beni
yok vlla kim olursa olsun ben aynı kaptan kimseyle birşey içmem kocamınkındanda içmem yanı
sağlıkla ilgili birşey bu 🙂🙂
Yav heheHehe deyip geçiyorumBilent Ersoyu bile kıskanabilirim ama seni asla
Mantıksal olarak aynı bardaktan içtiğinde öpüşmüş oluyorsunNormal de de öpüşülüyor yani anormal birşey değil
Şopara bak kendisi başlatıyorYav hehe
Tamam susalım artık
Kötü anlamda değil ful konuşurumda post kasıyor diyecekler kankaŞopara bak kendisi başlatıyorBir daha seninle konuşan senin gibi olsun
öyle geldi aklıma çokta kötü değil bence 🙂🙂
Kötü lo hayvanmiyiz bizöyle geldi aklıma çokta kötü değil bence 🙂🙂
ayoll öpüşmek isteyen gitsin öpüşsün hiçç bardak fantazisine gerek yok benceHehe deyip geçiyorumBilent Ersoyu bile kıskanabilirim ama seni asla
Mantıksal olarak aynı bardaktan içtiğinde öpüşmüş oluyorsunNormal de de öpüşülüyor yani anormal birşey değil
aa cnm sende ben öyle birşey düşünmedimkı 😱😱😱Kötü lo hayvanmiyiz biz
Anladimayoll öpüşmek isteyen gitsin öpüşsün hiçç bardak fantazisine gerek yok bence
aa cnm sende ben öyle birşey düşünmedimkı 😱😱😱
bardak şişe falan onları akst ettim kap diyerek genel oalrak 🙂🙂
😱Meryemin bardağından seve seve içerimayoll öpüşmek isteyen gitsin öpüşsün hiçç bardak fantazisine gerek yok bence
aa cnm sende ben öyle birşey düşünmedimkı 😱😱😱
bardak şişe falan onları akst ettim kap diyerek genel oalrak 🙂🙂
Ben meryemin bardağıni hic yikamazdim öperdim koklardim😱Meryemin bardağından seve seve içerim
Ben meryemin bardağıni hic yikamazdim öperdim koklardim
Ayol kardeşim senin sacini basini yolar. asil meryem fani o.Bn minenin bardağıni degil gercegini opecegimValla seni bulur saçını başını yolarım tırmalarım şopara bak sen git minenin bardağını öp @Çiğdem- gitsin ian'ın bardağını çeyizine koysun ben de gidip meryemimin bardağını öpeyim
Ayol kardeşim senin sacini basini yolar. asil meryem fani o.Bn minenin bardağıni degil gercegini opecegim
Oda biliyor her yerde resimleri var bilgisayarda bi suru klasoru var face sayfasi var var oglu var 😉Kardeşini de yolarım meryem hakkında ne biliyormuş o
Ben meryemi her yerde beğeniyorum hangi ödülü ne zaman almış biliyorum
yıldırım @cookies in kardeşi kız yanı onun meryemi beğenmesinde sana bir zarar birşey olmaz merak etme 🙂🙂Kardeşini de yolarım meryem hakkında ne biliyormuş o
Ben meryemi her yerde beğeniyorum hangi ödülü ne zaman almış biliyorum
Kız mı ?Oda biliyor her yerde resimleri var bilgisayarda bi suru klasoru var face sayfasi var var oglu var 😉
yıldırım @cookies in kardeşi kız yanı onun meryemi beğenmesinde sana bir zarar birşey olmaz merak etme 🙂🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?