Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 39,941
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Bendende sana sıcak çikolata içecekleri, 12 tane kupa (bol kahvede içmen için) ve yıldız anahtarlıkYıldız kolye ve hakiki işkembe. (Arada kaybolmayalım dedim yine )
Sohbet konusunda sor onu@xdragxx beyaz şey ne?
Sormuşum Atladın herhalde.Bendende sana sıcak çikolata içecekleri, 12 tane kupa (bol kahvede içmen için) ve yıldız anahtarlık
Sohbet konusunda sor onu
TV de olamam ben dijitale daha uygunum.İstediği bir spor programında yorumculuk
Sana değil @12.Adam 'a alırdım üstteki üye oydu neyse şuan sende üstteki üye oldun dur sana da bakalım bir hediye.Teşekkürler...
Yoldaşım @Mecnun fırsatçının önde gideni...Sana değil @12.Adam 'a alırdım üstteki üye oydu neyse şuan sende üstteki üye oldun dur sana da bakalım bir hediye.
Buldum
Sana SNK kurucuları ile bir yemek organize ederdim. Doya doya Mangayı Eren'i konuşman için
Hmmm aslında ilgi çekici bir hediye... O yemekte manga ve EREN üzerine bol bol konuşurdum heralde...Sana değil @12.Adam 'a alırdım üstteki üye oydu neyse şuan sende üstteki üye oldun dur sana da bakalım bir hediye.
Buldum
Sana SNK kurucuları ile bir yemek organize ederdim. Doya doya Mangayı Eren'i konuşman için
Hmmm aslında ilgi çekici bir hediye... O yemekte manga ve EREN üzerine bol bol konuşurdum heralde...Özellikle Eren'in finalde geldiği durum üzerine sanırım Isayama kardeşime ağır şeyler söylerdim gibi geliyor... 11 yıllık efsane eserinin finalinde neden böyle bir rota seçtiğini de öğrenmek isterdim tabii...
Odun ateşinde... @MEnes @Maskeli FedaiÜstteki üye'ye ne alirsiniz diye sormuslar, ben sana @Maskeli Fedai ile bir sabah kahvaltisi ismarlardim.
4 tane vardı 5 olacak. Sen ne isterdin?
ipad mini 5 alıom sana4 tane vardı 5 olacak. Sen ne isterdin?
Kaç gb? Mümkünse En yüksek kapasitelisi olsunipad mini 5 alıom sana
256 gbKaç gb? Mümkünse En yüksek kapasitelisi olsun