Üstteki Üyeye Hediye Alıcak Olsanız Ne Alırdınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yeni bir avatar. :F
Forumda herşey değişir, Atacan'ın avatarı asla. :T:

Gönderme mi yaptın sen. :T: Ben yine iyi niyetimi koruyup sana güzel bir hediye alıyorum;

Ayşenur ile bir akşam yemeği. :bhr:
Evet. :T: Hani söz vermiştin yeni yıldan sonra değişecedin, mart oldu hala tık yok. Artık umudu kestim. :F

Karşılığında ben de Ayşegül ile yemek ismarlıyorum sana. Beraber çıkarız yemeye. :Z

Evet. :T: Hani söz vermiştin yeni yıldan sonra değişecedin, mart oldu hala tık yok. Artık umudu kestim. :F

Karşılığında ben de Ayşegül ile yemek ismarlıyorum sana. Beraber çıkarız yemeye. :Z
Söz verdim mi ki? Değiştiricem demiştim sadece ama sonradan değiştirirsem uğursuzluk getirir diye düşündüm değiştirmedim. :T:

Teşekkür ederim. Kavga çıkmasın hem Ayşegül hem Ayşenur? :F

Söz verdim mi ki? Değiştiricem demiştim sadece ama sonradan değiştirirsem uğursuzluk getirir diye düşündüm değiştirmedim. :T:

Teşekkür ederim. Kavga çıkmasın hem Ayşegül hem Ayşenur? :F
Aaa iyi hatırladım, şimdi anladım ne demek istediğini. Özelden son durumları yazarsın.

Biz cool takılacaz, sen ve partnerini bilmem. :F

Bursa gezisi hediye ederdim ,3 milyonluk sehiri görürdün.:) :)

Aaa iyi hatırladım, şimdi anladım ne demek istediğini. Özelden son durumları yazarsın.

Biz cool takılacaz, sen ve partnerini bilmem. :F
Yazacağım unutmadım olumlu gelişmeler var. :Z Yarın internet sorunum bitiyor. :D

Hı hı ok. .ss O soğuk kızla. :F

Rus edebiyatını seviyor galiba, ben de güzel bir kitap hediye ederdim heralde. :)

walking dead oyuncakları:A:A:A @Harunnn60
The-Walking-Dead-toys-the-walking-dead-29922023-640-426.png