Gönderme mi yaptın sen. Ben yine iyi niyetimi koruyup sana güzel bir hediye alıyorum;Yeni bir avatar.
Forumda herşey değişir, Atacan'ın avatarı asla.
Evet. Hani söz vermiştin yeni yıldan sonra değişecedin, mart oldu hala tık yok. Artık umudu kestim.Gönderme mi yaptın sen. Ben yine iyi niyetimi koruyup sana güzel bir hediye alıyorum;
Ayşenur ile bir akşam yemeği.
Söz verdim mi ki? Değiştiricem demiştim sadece ama sonradan değiştirirsem uğursuzluk getirir diye düşündüm değiştirmedim.Evet. Hani söz vermiştin yeni yıldan sonra değişecedin, mart oldu hala tık yok. Artık umudu kestim.
Karşılığında ben de Ayşegül ile yemek ismarlıyorum sana. Beraber çıkarız yemeye.
Aaa iyi hatırladım, şimdi anladım ne demek istediğini. Özelden son durumları yazarsın.Söz verdim mi ki? Değiştiricem demiştim sadece ama sonradan değiştirirsem uğursuzluk getirir diye düşündüm değiştirmedim.
Teşekkür ederim. Kavga çıkmasın hem Ayşegül hem Ayşenur?
Yazacağım unutmadım olumlu gelişmeler var. Yarın internet sorunum bitiyor.Aaa iyi hatırladım, şimdi anladım ne demek istediğini. Özelden son durumları yazarsın.
Biz cool takılacaz, sen ve partnerini bilmem.
En sevdiğim şarkıcı kim ki? Bilmiyorum deme sakın.En sevdiği şarkıcının albümünü
Biliyorum ya unuttum hatta o kadın Lana galiba adını tam yazamadımEn sevdiğim şarkıcı kim ki? Bilmiyorum deme sakın.
TWD ile dekorlanmış bir ev alırdım, her taraf zombiler.
He doğru, bu kadarını hatırlaman bile yeterli. Lana Del Rey.Biliyorum ya unuttum hatta o kadın Lana galiba adını tam yazamadım
TWD ev bayılırım süperr
aaa , birisi hediye gönderse keşke