Kafana düşsün o taş. .ssTaş boğazınızda kalır umarım
Kafana düşsün o taş. .ssTaş boğazınızda kalır umarım
@slhttnmtl: Keşke hiç doğmasaydınDoğum günün kutlu olsun BURAK YÖRÜK.
Dünyada o kadar boşa yer kaplıyor ki onun bilmem kaç yıldır aldığı oksijeni millete dağıtsalar şaha kalkardık. Neyse Allah yaratmış bir kere ama insan da insan olmalı...@slhttnmtl: Keşke hiç doğmasaydın
Senin sevdiğin birinin Doğum günü yok mu?Dünyada o kadar boşa yer kaplıyor ki onun bilmem kaç yıldır aldığı oksijeni millete dağıtsalar şaha kalkardık. Neyse Allah yaratmış bir kere ama insan da insan olmalı...
Buraya koptumDünyada o kadar boşa yer kaplıyor ki onun bilmem kaç yıldır aldığı oksijeni millete dağıtsalar şaha kalkardık. Neyse Allah yaratmış bir kere ama insan da insan olmalı...
Tam anlayamadım ama.Senin sevdiğin birinin Doğum günü yok mu?
Sevdiğin bir ünlünün Doğum günü varsa koy ki diğerini hemen unutalım.Aslında bal gibi çaktın ama işine gelmedi.Tam anlayamadım ama.
Maalesef ki sevdiklerimi hep konuda paylaştım zaten, o listeye bir tane daha eklendi ama onunki de geçmiş.Sevdiğin bir ünlünün Doğum günü varsa koy ki diğerini hemen unutalım.Aslında bal gibi çaktın ama işine gelmedi.
Kimdi?Maalesef ki sevdiklerimi hep konuda paylaştım zaten, o listeye bir tane daha eklendi ama onunki de geçmiş.
My sugar daddy. @xemrexxx
Aşırı harika yaMy sugar daddy. @xemrexxx