Eskidendi o, iyi niyetler suistimal edile edile taşlaştı artık kalbim...Kıyamazsın bana.
Arada bir anladığın oluyor bozuk saat misali.Burcu 😍
Eskidendi o, iyi niyetler suistimal edile edile taşlaştı artık kalbim...Kıyamazsın bana.
Arada bir anladığın oluyor bozuk saat misali.Burcu 😍
Sen kendini ünlü mu sanıyorsun?? Konu basligina bak öyle konuş.Sedef'i unutmazsın ama benimkini hatırlamazsın!!!
Saçmalama be ne alaka, arkadaşlık bağından bu sitemim.Sen kendini ünlü mu sanıyorsun?? Konu basligina bak öyle konuş.@Özgür
Yok anladım zaten zjxhzxhs. 30 olmana az kalmistir seninde.Saçmalama be ne alaka, arkadaşlık bağından bu sitemim.![]()
Ben ne zaman iyi niyetini suistimal ettim. 😱Eskidendi o, iyi niyetler suistimal edile edile taşlaştı artık kalbim...
Ne zaman etmedim diye sorman lazım değil mi sence?Ben ne zaman iyi niyetini suistimal ettim. 😱
Orası seni ilgilendirmez.Yok anladım zaten zjxhzxhs. 30 olmana az kalmistir seninde.![]()
Napim ben senin yaşını ya, değer bindirme o kadar Allah Allah.Orası seni ilgilendirmez.![]()
O anlamda demedim ama sen bilirsin. .ssNapim ben senin yaşını ya, değer bindirme o kadar Allah Allah.![]()
Ne konuda??O anlamda demedim ama sen bilirsin. .ss
EcünnülerDoğum gününüz kutlu olsun.
![]()
![]()
El fetişi olan ben.