Eskidendi o, iyi niyetler suistimal edile edile taşlaştı artık kalbim...Kıyamazsın bana.
Arada bir anladığın oluyor bozuk saat misali. Burcu 😍
Eskidendi o, iyi niyetler suistimal edile edile taşlaştı artık kalbim...Kıyamazsın bana.
Arada bir anladığın oluyor bozuk saat misali. Burcu 😍
Sen kendini ünlü mu sanıyorsun?? Konu basligina bak öyle konuş. @ÖzgürSedef'i unutmazsın ama benimkini hatırlamazsın!!!
Saçmalama be ne alaka, arkadaşlık bağından bu sitemim.Sen kendini ünlü mu sanıyorsun?? Konu basligina bak öyle konuş. @Özgür
Yok anladım zaten zjxhzxhs. 30 olmana az kalmistir seninde.Saçmalama be ne alaka, arkadaşlık bağından bu sitemim.
Ben ne zaman iyi niyetini suistimal ettim. 😱Eskidendi o, iyi niyetler suistimal edile edile taşlaştı artık kalbim...
Ne zaman etmedim diye sorman lazım değil mi sence?Ben ne zaman iyi niyetini suistimal ettim. 😱
Orası seni ilgilendirmez.Yok anladım zaten zjxhzxhs. 30 olmana az kalmistir seninde.
Napim ben senin yaşını ya, değer bindirme o kadar Allah Allah.Orası seni ilgilendirmez.
O anlamda demedim ama sen bilirsin. .ssNapim ben senin yaşını ya, değer bindirme o kadar Allah Allah.
Ne konuda??O anlamda demedim ama sen bilirsin. .ss
EcünnülerDoğum gününüz kutlu olsun.
El fetişi olan ben.