Çocuk pul koleksiyonu dövmelerle bavul gibi olmuş.Doğum günün kutlu olsun Burak Yörük.
Twitter fenomeni diye kutlayalım.Bir gün burada benim de doğum günüm kutlanacak
Çok mantıklıTwitter fenomeni diye kutlayalım.
14 Nisan 2022'de "twitter fenomeni" başlığı altında 30. yaşını kutlama konusu açacağım.Çok mantıklı
Aferin sana değer yargılarını unutma14 Nisan 2022'de "twitter fenomeni" başlığı altında 30. yaşını kutlama konusu açacağım.
Seneye hem burda hem özel kutlarızBir gün burada benim de doğum günüm kutlanacak
Benim böyle kategorilere ihtiyacım yok canım teşekkür ederim ama ben başarılarımla abartılmayı seviyorum boş abartılar bana uymuyor. Bence forumun en abartılması gereken kişisi sensin emek veriyorsun o kadar.Seneye hem burda hem özel kutlarız
Forumun en iz bırakanlardan ve en gururlandıran üyesi
Hayatım boyunca emeklerim hiç bir zaman boşa gitmedi şükür. Okul zamanı sosyal hayatı sıfıra indirmiştim ama meyvesini fazlasıyla almıştım sonradanBenim böyle kategorilere ihtiyacım yok canım teşekkür ederim ama ben başarılarımla abartılmayı seviyorum boş abartılar bana uymuyor. Bence forumun en abartılması gereken kişisi sensin emek veriyorsun o kadar.
Burada kalsaydım başarısız bir kişi olacaktım neyse ki Twitter'ı tercih ettimHayatım boyunca emeklerim hiç bir zaman boşa gitmedi şükür. Okul zamanı sosyal hayatı sıfıra indirmiştim ama meyvesini fazlasıyla almıştım sonradan
Reelimi çok bilmezsiniz ama biz senin reelini biliyoruz ve gördüğümüz o başarılarını dile getirmemizi hakediyorsun