Ünlü Yazar Elif Şafak: Biseksüelim!

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,774
Puanı
1,061
images.jpg

Ünlü yazar Elif Şafak'tan şaşırtan bir itiraf geldi, Şafak biseksüel olduğunu açıkladı.

Şafak şöyle konuştu: Tabi ki yazarlar olarak bir her zaman hikayeler kovalarız, ancak aynı zamanda suskunluklar hakkında konuşamadığımız şeyler; siyasi, kültürel tabular ve kendi sessizliğmiz suskunluğumuzla da ilgiliyizdir. Ben her zaman azınlık hakları konusunu yüksek sesle açıktan konuşan ve üzerinde etraflıca yazan biri oldum, kadın hakları LGBT hakları. Fakat bu konuşma hakkında düşünceler içinde iken, arkasından gelecek karalanmaktan, alay, nefret ve stigma konusu olmaktan çok korktuğum için hiçbir zaman kendimin biseksüel olduğumu kamuya açık alanda konuşma cesaretini göstermediğimin farkına vardım. Fakat birisi hiç kimse durumun karmaşıklığı nedeniyle sessiz kalmamalıdır.

Kitapları satılsın diye program program dolaşan çakma bir yazar için şüphesiz ki beklenecek bir açıklama.

FETÖ'nün manevi kızı, Kadıköy solcularının medar-ı iftiharı, içi boş aşk romanları yazan biri. Çok da şeetmemek lazım :)

AŞK kitabını okudum sadece, çok güzel bir yazar ve böyle samimi bi açıklama için kendisini kutlarım.

Bugünün en güzel haberi.
Kitaplarını çok severim Ayse Kulin ile. Ve bu haber bana bugünün armağanı oldu.:love1:
Darısı Ayse Kuline dicem ama olmaz.

Hetero olmayanların içinde de en şanssızları biseksüeller. Ne eşcinseller seviyor ne heterolar. :D Eyyorlamam bu kadar, Elif Hanım'ın özelinde bir şey diyemem çünkü bana ne?