Ünlü oyuncu Kurtlar Vadisi Pusu'da

gerkesiz tartışma bence diziler arasında transfer olabilir ne var ki bunda
bende onu diyorum. kurtlar vadisi telifini ödesin tek türkiyeye karakteri satın alsın. ama aynı örgütün dag kadrosundan şehir yapılanmasına getiriyorsunuz karakteri sonra bu karakteri biz yaptık diye hava basılacak. bence bu ucuz bir durum

oda benzetilebilr tabi. ama şivanın tektürkiyedeki rolüyle şimdiki rölünün devamı olmuş. kurtlar vadisi resmen tek türkiyedeki karakteri transfer etmiş. bence kurtlar vadisi tek türkiyenin izleyicisi çekmek için çok ucuz bir yöntem deniyor ve çok ucuz bir yöntem

kardes bence vadi ile ugrasmayi birak. Cünkü vadiyi hic izlemedigin Belli oluyor bu oyuncu tek türkiye de sadece 10-15 tane teröristten sorumluydu ama Vadi de örgütün bir numarasinin sag kolu ayni zamanda metropol sorumlusu

kardes bence vadi ile ugrasmayi birak. Cünkü vadiyi hic izlemedigin Belli oluyor bu oyuncu tek türkiye de sadece 10-15 tane teröristten sorumluydu ama Vadi de örgütün bir numarasinin sag kolu ayni zamanda metropol sorumlusu
tamam işte dagdaki başarısından sonra aynı örgütün içinde adam terfi etmiş. seyirci böyle bakacak olaya

Arkadaşlar devam ederseniz konuyu kilitleyeceğim :) Artık tartışma içeren 1 mesaj bile olursa direk kilitleyip, banlayacağım.

Kurtlar Vadisi Pusu dizisi Cemal rolü için çok iyi bir kişiyi seçtiğini söyleyebilirim. Tek Türkiye dizisi ile hayran kitlesi edinmiş bir isimdir Süleyman Karadağ. Umarım dizi için iyi bir transfer olur, hayırlı olsun...

Aynı oyuncu benzer karakterlerde oynayabilir bunda bir şey yok. İki diziyi de izlemedim ama iki dizinin kitlelerinin birbirine çok yakın olduğunu düşünürsek iyi transfer...

Abi ne saçma yorumlar yapıyo ya emre kardeşim konuyu kitle bu ne diyo :D.

ben böyle bi insan görmedim ya işi gücü vadiyi karalamak bazı şeyleri kabullenemediği için olsa gerek :D

Bazıları da böyle saçma yorumlarla gölge düşürüp tecavüzcülerin daha iyi olduğunu savunuyor işte :D.

Siivannnn :DD süpperr yaa , simdi izlerm KVP yi sivan icin izliicem

Beyler konu kapanmasın bize yakışmaz beyazsov her zamanki gibi sallıyor Kurtlar Vadisi Kim Tek Türkiye Kim :D

tek türkiye'de iyi bir yapım devletin sorunlarını inceliyor:)
kurtlar vadisi'ne hayırlı olsun bu transfer

tek türkiye son karakol olmadan önce süperdi benim en iyi dizi listemde ilk 10 dadır :D

izleyiciler için iyi olur ama özel bi seyirci kitlesi kazandıracağını sanmıyorum..

Forum İstatistikleri

Konular
176,567
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy