Ünlü İsimlerden 'Ben Leman' Finaline Tepki! | NOW

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,235
Puanı
1,060
G81aycAWIAAbG93

NOW'un sevilen dizisi Ben Leman'ın final kararı izleyiciler kadar sektör içinde de dikkat çekti.

Cumartesi akşamı 13. bölümüyle ekranlara veda etmeye hazırlanan dizi için alınan final kararına bazı ünlü isimlerden gelen tepkiler de sosyal medyada kendine yer buldu. Ünlü komedyen Kaan Sekban'dan "Buradaki dört kadın aşiret ağasının oğluna aşık 4 kadın olsaydı dizi reyting rekorları kırar 3 sezon oynardı" yorumu geldi.

Daha önce diziyi severek izlediğini belirten yorumlarda bulunan astrolog Dinçer Güner, final açıklamasının yer aldığı gönderiyi "Tadım kaçtı" cümlesiyle alıntıladı.

Aynı kanalda yayınlanan 'Sakıncalı' dizisi 5. bölümde yayından kaldırılan oyuncu Nihal Yalçın dikkat çekici bir çağrı yaptı ve "Keşke bu acımasızlığa nasıl direniriz bir yol bulabilsek" ifadelerini kullandı.
Screenshot_20251223_163502_com.instagram.android_edit_975528558783437.jpg

Kitaplarıyla milyonlarca satan yazar ve influencer PuCCa (Pınar Yıldırım) ise "Maşallah dediğimiz yaşamıyor, neden ya neden?" isyanında bulundu:
G81_pU-XYAARQKw.jpg

Son düzenleme:
Now ile aramız zaten Öğretmeni yediğinde kopmuştuk. Ta ekimde başlatıp gününü değiştirip çok kötü almasa da bitirmişti.

• Beğendim
Reactions: Gizmen
Now acımasız bir kanal.
Bu da unutulur ve başka diziler daha kurban olur.

Dizi 13 bölümlük güzel bir dizi olarak akıllarda kalacak

Keşke bu tepkiler son sezonunda 11+ alıp gün birincisi olan ve finansal nedenlerden dolayı yayından kaldırılan EDHO içinde verilseydi. Pardon mafya dizisi diye olmazdı. @ömer karataş @Emre Ozansoy @serhatt

Bu dizi için de üzüldüm, NOW gerçekten 2014'ün Kanal D'sinden bile beter olmaya başladı. Belli ki kaşe indirimi yapan ekip Ben Leman değildi.

Keşke bu tepkiler son sezonunda 11+ alıp gün birincisi olan ve finansal nedenlerden dolayı yayından kaldırılan EDHO içinde verilseydi. Pardon mafya dizisi diye olmazdı. @ömer karataş @Emre Ozansoy @serhatt

Bu dizi için de üzüldüm, NOW gerçekten 2014'ün Kanal D'sinden bile beter olmaya başladı. Belli ki kaşe indirimi yapan ekip Ben Leman değildi.
Sahtekarlar o zaman.

• Beğendim
Reactions: Alemdar

Hayır onlarmış bizzat onaylandı.

Hayır onlarmış bizzat onaylandı.
Kaşe indirimi yapıldıysa bu final kararının sebebi ne ? Reklam verenler ABC1'e bakıyorsa bu dizi Arka Sokaklar, Sahtekarlar, Gözleri KaraDeniz'den fazla reyting alıyordu.

Hudutsuz Sevda'yı devam ettirmeyip ve aynı ekip aynı başrollerden yeni dizi siparişi veren kanaldan da pek bişey beklememek lazım.

Eşkıya için ne kadar üzgünsem, bu dizi ekibi için de bir o kadar üzgünüm. Tez vakitte ÖZELLİKLE kamera arkası ekibinin iş bulması dileği ile.

Tamam dizi kaldırılması kötü oldu ama böyle saçma yorum da görülmedi.

Başka dizinin konusu senin dizini ilgilendirmez. Başkaları onu izliyorsa saygı duymak gerekir.

Buradaki dört kadın aşiret ağasının oğluna aşık 4 kadın olsaydı dizi reyting rekorları kırar 3 sezon oynardı.

• Beğendim
Reactions: TenTen

O müthiş rezillik hatta oyunculardan birisi tepki için sözleşmesini mi ne yırtmıştı seyirciler çok tepki gösterdi ama hala bilmiyorum çift taraflı bir inat söz konusu ama o olaydan beri atv geriye gidiyor.

O müthiş rezillik hatta oyunculardan birisi tepki için sözleşmesini mi ne yırtmıştı seyirciler çok tepki gösterdi ama hala bilmiyorum çift taraflı bir inat söz konusu ama o olaydan beri atv geriye gidiyor.
ATV'nin bu sezon yüzü gülerse bi ABİ ile güler anca ... yazık oldu o kadar âh almak.

• Beğendim
Reactions: ömer karataş

o daha derin mevzu devlet bahçeli bile devreye girdi ama başlamadı yinede edho