2015'te birkaç kere almıştım, o zaman daha ucuzdu.48 sayfaymış. Neden kitap okuyorsak ondan dergi okuyoruz işte. Kafa dağıtmak, güzel vakit geçirmek için okuyoruz yani. İsimler de ondan dolayı yazıyor işte
2015'te birkaç kere almıştım, o zaman daha ucuzdu.48 sayfaymış. Neden kitap okuyorsak ondan dergi okuyoruz işte. Kafa dağıtmak, güzel vakit geçirmek için okuyoruz yani. İsimler de ondan dolayı yazıyor işte
Kafa'nın normal fiyatı 15 TL değil zaten, özel sayı olarak 15TL yapmışlar. Onun da kapağı sert, içeriği daha büyük ve emek harcanmış. Normal fiyatı 9 TL2015'te birkaç kere almıştım, o zaman daha ucuzdu.Yani içerik güzel olabilir de bir dergi 10 TL'nin üstünde olmamalı bence. Tabii ben Türkiye'deyken dolar 2.5, euro 3'tü.
Kafa'nın normal fiyatı 15 TL değil zaten, özel sayı olarak 15TL yapmışlar. Onun da kapağı sert, içeriği daha büyük ve emek harcanmış. Normal fiyatı 9 TL
Bildiğim kadarıyla sen de çalışıyorsun şu an.Yiğit bey, çalışan bir insansınız. Bütün foruma birer tane dağıtın. Dimi? @DarkLegenD
Sen alcaksan ben de alayım aynı saatler okuruz yorumlaşırızSüper bi sayı olmuş,hemen almalıyım
Ben almıyorum o zamanSen alcaksan ben de alayım aynı saatler okuruz yorumlaşırız
Aynı fiyatta bıraksalar daha çok satılırdı. 9 TL daha cazip duruyor. Kimse 50 sayfa bile olmayan bir dergiye kolay kolay 15 TL vermez.Kafa'nın normal fiyatı 15 TL değil zaten, özel sayı olarak 15TL yapmışlar. Onun da kapağı sert, içeriği daha büyük ve emek harcanmış. Normal fiyatı 9 TL
Dergi özel sayı sebebiyle az basım yapmış zaten, her yere 3 tane yollamış. Bugün dolaştım da hiçbir yerde kalmamış, olan yerlerde de 1 tane kalmış. Sorun yok yani.Aynı fiyatta bıraksalar daha çok satılırdı. 9 TL daha cazip duruyor. Kimse 50 sayfa bile olmayan bir dergiye kolay kolay 15 TL vermez.
O zaman ben de almamBen almıyorum o zaman
İnşallah, maşallah diyelim o zaman.Yok, şu an çalışmıyorum maalesef. Taze bitti.O yüzden hepimiz senden bekliyoruz.
Ağustos sayısında idolün kapak olmuş.Gülse Birsel ve Engin Günaydın yazıları da varmış. Ama 2 yazı için 12 TL bayılmak istemiyorum o yüzden sen alsan, fotoğraflarını çeksen, sonra da özelden bana atsan ne güzel olur.@xBUGRAx
En son 12 TL'ydi diye hatırlıyorum veya başka bir dergiyle karıştırdım. Benim söylediğim işe ne diyorsun.😱 Alırım görünür yere koyarım Buhran'ımı.9 TL yazıyor üstünde.
En son 12 TL'ydi diye hatırlıyorum veya başka bir dergiyle karıştırdım. Benim söylediğim işe ne diyorsun.
Benim durumları biliyorsun alabilmem mümkün değil.Alınca çekerim canım nolcak.Ben kalkıp gidene kadar bitmezse.
Benim durumları biliyorsun alabilmem mümkün değil.Yarın al işte işin ne.
12 TL olan Masa Dergisi, son zamlandı. Bu da 8 TL'ydi, Haziran ayıyla birlikte 9 TL oldu.En son 12 TL'ydi diye hatırlıyorum veya başka bir dergiyle karıştırdım. Benim söylediğim işe ne diyorsun.
La gazete satan çoğu büfede satılıyor. Altunbilekler, Migros falan da ful satıyor. Kızılay'a has değil, orada Dost'ta bulursun.Kızılay'a gitme durumu var gitmişken alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?