Ünlü İsimler, 'Kafa Dergisi'nin Özel Sayısında!

48 sayfaymış. Neden kitap okuyorsak ondan dergi okuyoruz işte. Kafa dağıtmak, güzel vakit geçirmek için okuyoruz yani. İsimler de ondan dolayı yazıyor işte
2015'te birkaç kere almıştım, o zaman daha ucuzdu.
Yani içerik güzel olabilir de bir dergi 10 TL'nin üstünde olmamalı bence. Tabii ben Türkiye'deyken dolar 2.5, euro 3'tü.

2015'te birkaç kere almıştım, o zaman daha ucuzdu.
Yani içerik güzel olabilir de bir dergi 10 TL'nin üstünde olmamalı bence. Tabii ben Türkiye'deyken dolar 2.5, euro 3'tü.
Kafa'nın normal fiyatı 15 TL değil zaten, özel sayı olarak 15TL yapmışlar. Onun da kapağı sert, içeriği daha büyük ve emek harcanmış. Normal fiyatı 9 TL

Bir ara bu dergiyi okuyan ana 2-3 sene önce bırakan biri olarak bu sayıyı bayağı merak ettim. Sadece Gülse Birsel'in adı bile yeter ama kadronun geri kalanı da adeta all-star.
Ama 48 sayfalık dergiye 15 TL çok fazla.

Kafa'nın normal fiyatı 15 TL değil zaten, özel sayı olarak 15TL yapmışlar. Onun da kapağı sert, içeriği daha büyük ve emek harcanmış. Normal fiyatı 9 TL
Aynı fiyatta bıraksalar daha çok satılırdı. 9 TL daha cazip duruyor. Kimse 50 sayfa bile olmayan bir dergiye kolay kolay 15 TL vermez.

Aynı fiyatta bıraksalar daha çok satılırdı. 9 TL daha cazip duruyor. Kimse 50 sayfa bile olmayan bir dergiye kolay kolay 15 TL vermez.
Dergi özel sayı sebebiyle az basım yapmış zaten, her yere 3 tane yollamış. Bugün dolaştım da hiçbir yerde kalmamış, olan yerlerde de 1 tane kalmış. Sorun yok yani.

Kafa Dergisi'nde hep böyle ünlü isimler vardı zaten.

Ağustos sayısında idolün kapak olmuş.
Gülse Birsel ve Engin Günaydın yazıları da varmış. Ama 2 yazı için 12 TL bayılmak istemiyorum o yüzden sen alsan, fotoğraflarını çeksen, sonra da özelden bana atsan ne güzel olur.
@xBUGRAx

😱 Alırım görünür yere koyarım Buhran'ımı.
9 TL yazıyor üstünde.

En son 12 TL'ydi diye hatırlıyorum veya başka bir dergiyle karıştırdım. Benim söylediğim işe ne diyorsun.
12 TL olan Masa Dergisi, son zamlandı. Bu da 8 TL'ydi, Haziran ayıyla birlikte 9 TL oldu.

Kızılay'a gitme durumu var gitmişken alırım.
La gazete satan çoğu büfede satılıyor. Altunbilekler, Migros falan da ful satıyor. Kızılay'a has değil, orada Dost'ta bulursun.