Ünlü İsimler, 'Kafa Dergisi'nin Özel Sayısında!

48 sayfaymış. Neden kitap okuyorsak ondan dergi okuyoruz işte. Kafa dağıtmak, güzel vakit geçirmek için okuyoruz yani. İsimler de ondan dolayı yazıyor işte :D
2015'te birkaç kere almıştım, o zaman daha ucuzdu. :D Yani içerik güzel olabilir de bir dergi 10 TL'nin üstünde olmamalı bence. Tabii ben Türkiye'deyken dolar 2.5, euro 3'tü. :A

2015'te birkaç kere almıştım, o zaman daha ucuzdu. :D Yani içerik güzel olabilir de bir dergi 10 TL'nin üstünde olmamalı bence. Tabii ben Türkiye'deyken dolar 2.5, euro 3'tü. :A
Kafa'nın normal fiyatı 15 TL değil zaten, özel sayı olarak 15TL yapmışlar. Onun da kapağı sert, içeriği daha büyük ve emek harcanmış. Normal fiyatı 9 TL :D

Bir ara bu dergiyi okuyan ana 2-3 sene önce bırakan biri olarak bu sayıyı bayağı merak ettim. Sadece Gülse Birsel'in adı bile yeter ama kadronun geri kalanı da adeta all-star. :Z Ama 48 sayfalık dergiye 15 TL çok fazla. :(

Kafa'nın normal fiyatı 15 TL değil zaten, özel sayı olarak 15TL yapmışlar. Onun da kapağı sert, içeriği daha büyük ve emek harcanmış. Normal fiyatı 9 TL :D
Aynı fiyatta bıraksalar daha çok satılırdı. 9 TL daha cazip duruyor. Kimse 50 sayfa bile olmayan bir dergiye kolay kolay 15 TL vermez. :D

Aynı fiyatta bıraksalar daha çok satılırdı. 9 TL daha cazip duruyor. Kimse 50 sayfa bile olmayan bir dergiye kolay kolay 15 TL vermez. :D
Dergi özel sayı sebebiyle az basım yapmış zaten, her yere 3 tane yollamış. Bugün dolaştım da hiçbir yerde kalmamış, olan yerlerde de 1 tane kalmış. Sorun yok yani. :A

En son 12 TL'ydi diye hatırlıyorum veya başka bir dergiyle karıştırdım. Benim söylediğim işe ne diyorsun. :A
12 TL olan Masa Dergisi, son zamlandı. Bu da 8 TL'ydi, Haziran ayıyla birlikte 9 TL oldu. :A

Kızılay'a gitme durumu var gitmişken alırım. :A
La gazete satan çoğu büfede satılıyor. Altunbilekler, Migros falan da ful satıyor. Kızılay'a has değil, orada Dost'ta bulursun. :A