Uraz'ın saçları normale dönene kadar Uraz'dan tiksiniyorum
Uraz'ın saçları normale dönene kadar Uraz'dan tiksiniyorum
Nesrinle yakışmıyolar şu anUraz'ın saçları normale dönene kadar Uraz'dan tiksiniyorum
Hem garip, hem güzel duruyor ama saçları.Uraz'ın saçları normale dönene kadar Uraz'dan tiksiniyorum
Asla yakışmıyorlarNesrinle yakışmıyolar şu an
Bence rezalet ve ötesiHem garip, hem güzel duruyor ama saçları.
Valla sokak cennet mahallesini anımsattıCennet mahallesi serseri version
Sadece sokak mıValla sokak cennet mahallesini anımsattı
ArkadakilerSadece sokak mı
Sevdiğim oyuncular var ve ne yalan söyleyeyim hikayesi heyecanlandırdı. O yüzden şans vereceğim.Sen Yasak Elma'yı bırak bu eşkiya dizisini izle sana inanamıyorum Emre'cim
Örnek aldığın Şahika yı ne çabuk unuttunBasit bir afiş olmuş ama dizinin konseptine gayet uygun, ne iyi ne kötü.
Afişte en güzel çıkan Keriman olmuş, dizinin en iyisi olacağı şüphesiz.@xemrexxx
Unutmadım, parlakların içine düştü diye kıskanıyorum.Örnek aldığın Şahika yı ne çabuk unuttun
Çukur plus işte neyine heyecanlandınSevdiğim oyuncular var ve ne yalan söyleyeyim hikayesi heyecanlandırdı. O yüzden şans vereceğim.Yasak Elma'yı sadece internetten takip etmeyi düşünüyorum, bırakmak yok.
Çukur plus işte neyine heyecanlandınbunu internetten takip et Yasak Elma'ya devam et
İzlememe gerek yok Çukur'un kopyası. Ben de biliyorum oradan aldıklarını. Filmler kaliteli
Ne kadar değişik olabilir ki? Teaser da benziyordu.İzlemeden konuyu bilmeden kopyası oldığunu nerden biliyorsun
------
Afiş güzel görünüyorda biraz daha özenli mi olsalarmış bilemedim
Ne kadar değişik olabilir ki? Teaser da benziyordu.
Çukur'un roman versiyonu işte bi tek o değişik.Roman mahallesinde geçecek Çukur bambaşka bu bambaşka ya
Çukur'un roman versiyonu işte bi tek o değişik.
İzlememe gerek yok.Bence ilk bölümü izle ona göre yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?