Uraz'ın saçları normale dönene kadar Uraz'dan tiksiniyorum
Uraz'ın saçları normale dönene kadar Uraz'dan tiksiniyorum
Nesrinle yakışmıyolar şu anUraz'ın saçları normale dönene kadar Uraz'dan tiksiniyorum![]()
Hem garip, hem güzel duruyor ama saçları.Uraz'ın saçları normale dönene kadar Uraz'dan tiksiniyorum![]()
Asla yakışmıyorlarNesrinle yakışmıyolar şu an![]()
Bence rezalet ve ötesiHem garip, hem güzel duruyor ama saçları.![]()
Valla sokak cennet mahallesini anımsattıCennet mahallesi serseri version
Sadece sokak mıValla sokak cennet mahallesini anımsattı![]()
ArkadakilerSadece sokak mı![]()
Sevdiğim oyuncular var ve ne yalan söyleyeyim hikayesi heyecanlandırdı. O yüzden şans vereceğim.Sen Yasak Elma'yı bırak bu eşkiya dizisini izle sana inanamıyorum Emre'cim![]()
Örnek aldığın Şahika yı ne çabuk unuttunBasit bir afiş olmuş ama dizinin konseptine gayet uygun, ne iyi ne kötü.
Afişte en güzel çıkan Keriman olmuş, dizinin en iyisi olacağı şüphesiz.@xemrexxx
Unutmadım, parlakların içine düştü diye kıskanıyorum.Örnek aldığın Şahika yı ne çabuk unuttun![]()
Çukur plus işte neyine heyecanlandınSevdiğim oyuncular var ve ne yalan söyleyeyim hikayesi heyecanlandırdı. O yüzden şans vereceğim.Yasak Elma'yı sadece internetten takip etmeyi düşünüyorum, bırakmak yok.
![]()
Çukur plus işte neyine heyecanlandınbunu internetten takip et Yasak Elma'ya devam et
![]()
İzlememe gerek yok Çukur'un kopyası. Ben de biliyorum oradan aldıklarını. Filmler kaliteli![]()
Ne kadar değişik olabilir ki? Teaser da benziyordu.İzlemeden konuyu bilmeden kopyası oldığunu nerden biliyorsun
------
Afiş güzel görünüyorda biraz daha özenli mi olsalarmış bilemedim
Ne kadar değişik olabilir ki? Teaser da benziyordu.
Çukur'un roman versiyonu işte bi tek o değişik.Roman mahallesinde geçecek Çukur bambaşka bu bambaşka ya![]()
Çukur'un roman versiyonu işte bi tek o değişik.
İzlememe gerek yok.Bence ilk bölümü izle ona göre yap![]()