'Üç Kuruş'un Çekimleri Başladı! İlk Fragman Bu Akşam! | Show TV

Aha katıldığım bir yorumun olmuş mesmeso :A 👏👏
------

Yokmu ama Nesrinin karakter için Mafya babasının kızı denmişti :D
------

Sen karıştırıyorsun emre :A @cookies bende okudum ablam mafya babasının kızı dendi :D
Bilmiyorum, daha önce görmedim öyle bir haber. Instagram'da yazanlara da inanmıyorum.

Örneklerin o kadar alakasız ki. :D Birisi birbirini tekrarlayan şive komedisi diğeri ise her sezonunda ayrı hikayeler barındıran yapımlar. Çukur ve İçerde sektöre başka bir soluk getirdi. 5 sezondur da kitlesi belli. Yayınlandıkları günde çok büyük rakipleri yok. Tutmaması imkansıza yakın.
+ Ay Yapım çok uzun süredir hep pazartesi gününe en iddialı dizisini koyuyor, İçerde ve Çukur üst üste Show’daydı sadece. :D Kanal işleyen kimyayı bozmak istememiştir doğal olarak, yoksa öncesinde Karadayı, Ezel falan da var pazartesi günü üst üste yayınlanan Ay Yapım dizileri arasında…

• Beğendim
Reactions: mesmeso and 12.Adam
+ Ay Yapım çok uzun süredir hep pazartesi gününe en iddialı dizisini koyuyor, İçerde ve Çukur üst üste Show’daydı sadece. :D Kanal işleyen kimyayı bozmak istememiştir doğal olarak, yoksa öncesinde Karadayı, Ezel falan da var pazartesi günü üst üste yayınlanan Ay Yapım dizileri arasında…
Canım yoldaşım Pazartesi = 🌙 Yapım= Kalite. :bhr: demek.

Örneklerin o kadar alakasız ki. :D Birisi birbirini tekrarlayan şive komedisi diğeri ise her sezonunda ayrı hikayeler barındıran yapımlar. Çukur ve İçerde sektöre başka bir soluk getirdi. 5 sezondur da kitlesi belli. Yayınlandıkları günde çok büyük rakipleri yok. Tutmaması imkansıza yakın.
Tür açısından demedim sadece önünde iki başarılı iş olduğu için beklentiler yükseliyor ve onlar tuttu diye buna da kesin tutar diye düşünmek belki de çok doğru olmayabilir. Ha bence de tutacaktır ama genellikle başlamadan önce bu kadar tantana koparan diziler beklenen başarıya ulaşamıyor ve Ay Yapım'ın da bu konuda çok sabıkası olduğu için yorum yaparken biraz temkinli yaklaşıyorum. Mesela Çukur başlarken İçerde'nin selefi olacağı belliydi ama yine de daha sessiz adımlarla gelmişti oysa bu dizi daha şimdiden pazartesiyi parsellediğini bile bas bas duyuruyor. Üstelik fragman da Çukur'unkine çok benziyor. Kısacası bence daha ortada dizi yokken gürültü koparmaktansa sessiz ama derinden gelmek daha iyi. :A

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and mesmeso
5-6 bandında açılış yapar ve zamanla yine yükselir diye düşünüyorum tıpkı İçerde ve Çukur gibi.