Özge Özpirinçci'den 'Kadın'a Veda Mesajı!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,904
Reaksiyon puanı
57,096
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
FOX'un sevilen ve reyting rekortmeni dizisi Kadın bu akşam final bölümüyle ekranlara veda ediyor!

Dizide Bahar Çeşmeli karakterini canlandıran güzel ve başarılı oyuncu Özge Özpirinçci, Instagram hesabından rol arkadaşı Feyyaz Duman'ın çektiği fotoğraf ile veda mesajı paylaştı.

Güzel oyuncu veda mesajında "Bazı hikayeler vardır sonunu bilmeden koyulursun yola. Bütün risklerini, avantajlarını getireceklerini, götüreceklerini, kazandıracaklarını, kaybettireceklerini, öğreteceklerini, değiştireceklerini, zorluklarını ve bütün bunların sana ne katacağını tahmin edersin ama çok daha fazlasını edinirsin yolun sonunda.

Hayatta ne olursa olsun hep “iyi insan” olmaya çalışan biriyim. Ve sen, yorgun ama güzel savaşçı Bahar, beni bu misyonumda bir adım daha ilerlettin. Çünkü Hande Altaylı ruhuyla, kalemiyle her bölüm döktürdü. Çünkü Merve Girgin'in eli hep üstümüzdeydi. Çünkü Nadim Güç ve Ece Erdek her sorumu dinledi ve benimle her tartışmaya koşulsuzca girdi! Çünkü bütün oyuncu arkadaşlarım Kübra Süzgün, Ali Semi Sefil, Caner Cindoruk, Feyyaz Duman, Şerif Erol, Gökçe Eyüboğlu, Seray Kaya, Ayça Erturan, Bennu Yıldırımlar ve bu sezon hikayemize katılıp bana son virajı almam için güç veren Hümeyra benim en güzel yoldaşlarım oldu!

Çünkü 81 bölüm boyunca sette her an rahat, sıcak, tok, mutlu, iyi, huzurlu olmam için uğraşan canım reji, kamera, set, kostüm, ışık, saç-makyaj, sanat ve produksiyon ekiplerim beni hep sevdi, saydı ve kolladı ve işimi kolaylaştırdı! Çünkü Deniz Bulut Güner her bölümü ilk bölümmüş gibi kurguladı. Çünkü Suzan Sürmeli sete her geldiğinde gözümün içine bakıp kalbinin içinden “iyi misiniz?” diye sordu. Çünkü Batu Kaya her set günü (gerçekten her set günü) sabah ilk iş yanıma gelip bana sarıldı, öptü ve günün geri kalanını bitirme enerjisi verdi. Her birinize tek tek çok teşekkür ederim! Yayında ve yapımda emeği geçen bütün gizli savaşçılara çok teşekkür ederim!

Med Yapım ve FOX Türkiye'ye teşekkür ederim! Bu projenin hayata geçmesini mümkün kılan her tesadüfe teşekkür ederim!

81 bölüm boyunca bu zorlu yolculuğumuza eşlik eden siz değerli izleyicilerimize çok teşekkür ederim!

Bir hikayenin, bir karakterin daha sonuna geldik. Beni büyüttüğün için Kadın ve canım Bahar sana çok teşekkür ederim!

Bu macera bütün "gerçek Bahar’lara" bir saygı duruşu olsun! Sevgiyle kalın..." notu ile 'Kadın' izleyicilerine veda etti.

'Kadın' unutulmayacak final bölümüyle şimdi FOX'ta!

 
  • Harika
Reactions: kerem and Angelica

Angelica

Favori Üye
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
81,043
Reaksiyon puanı
57,175
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
Bende kendi adıma tüm emeklerine tşk ederim bir yerden sonra izlemedim ama oyunculuğu harikaydı