- Reaksiyon puanı
- 69,618
- Puanı
- 1,060
Kutlamazsan yok oyOylarini yolla suan puan durumuyla ilgileniyorum.
Kutlamazsan yok oyOylarini yolla suan puan durumuyla ilgileniyorum.
benim hediyelerim yolda biraz yoğunum ama mutlaka yollarımSizin gibi arkadaş olmaz olsun .ss
@MasacRE @Maskeli Fedai @ozmoturk @Turkuazz @dreamy @Yiğitt @kerem @Forumdash @DarkLegenD @S.G.A.T. @Araf
Bana çok bile 20.000 mesaj. Üstelik 9 yıllık üyeliğimde toplasan 4 yılım yok gibi. 2 sene üniversite sınavı için yoktum, bir de ilk 2 sene yok denecek kadar az giriyordum foruma. Öylesine üye olup, unutmuştum.@Özgür 2011'de üye olmuşsun, neredeyse 10 yıl. O kadar sürede 20 bin mesaj çok az Daha fazla aktif olmanı bekliyoruz, biraz @serhatt ı örnek al bak daha geleli ne kadar oldu hepimizi geçti çenesiyle
Senle en ortak noktamız Survivor'da desteklediğimiz isimlerdir. Onların arasından Damla ile Anıl'ı seçtim. Tebrik ediyorum seni, nice mesajlara
3-4 senede 20 bin mesaj kabul edilebilir evet, benim de yaklaşık öyle zaten O zaman o kadar aralar verme bir daha, hep aktif ol diyelimBana çok bile 20.000 mesaj. Üstelik 9 yıllık üyeliğimde toplasan 4 yılım yok gibi. 2 sene üniversite sınavı için yoktum, bir de ilk 2 sene yok denecek kadar az giriyordum foruma. Öylesine üye olup, unutmuştum.
Kaliteli insanları destekliyoruz gerçekten. Hediyene de bayıldım. Teşekkür ederim.
6 sene oldu az mı .ss@Özgür 2011'de üye olmuşsun, neredeyse 10 yıl. O kadar sürede 20 bin mesaj çok az Daha fazla aktif olmanı bekliyoruz, biraz @serhatt ı örnek al bak daha geleli ne kadar oldu hepimizi geçti çenesiyle
Senle en ortak noktamız Survivor'da desteklediğimiz isimlerdir. Onların arasından Damla ile Anıl'ı seçtim. Tebrik ediyorum seni, nice mesajlara
Ne 6 senesi be, ben 2016'da geldim sen geldiğimde yoktun Sen de sonradan aktif olmuşsun işte benim gibi6 sene oldu az mı .ss
Ben hep burdaydım be sen görmemişsin .ssNe 6 senesi be, ben 2016'da geldim sen geldiğimde yoktun Sen de sonradan aktif olmuşsun işte benim gibi
Hadi be oradan, daha kendisinin ne zaman geldiğini bilmiyor Dur bakacağım profiline, merak ettim bak şimdiBen hep burdaydım be sen görmemişsin .ss
Artık önümde sınav falan yok ara da vermem haliyle. Hep bir arada olalım böyle.3-4 senede 20 bin mesaj kabul edilebilir evet, benim de yaklaşık öyle zaten O zaman o kadar aralar verme bir daha, hep aktif ol diyelim
Aynen öyle, ikimiz aynı kişiyi destekliyorsak kalitesinden şüphe edilmez o ismin Yeni bir All Star'da şöyle Damla, Anıl, Ogeday falan bir araya gelse de izlesek onları
2014 de geldim be yalan mı diycem .ssHadi be oradan, daha kendisinin ne zaman geldiğini bilmiyor Dur bakacağım profiline, merak ettim bak şimdi
Okul sınavların var bir tek herhalde, onlar da bir şey değil zaten birkaç hafta sadece Ben de vize-final dönemleri pek uğramazdım foruma, onun dışında aktif oluyorum hep, sen de öylesin herhaldeArtık önümde sınav falan yok ara da vermem haliyle. Hep bir arada olalım böyle.
Var bir hayalimiz... Şu ekibin yanına Nisa, Murat Ceylan ve Cemal Can'ı da eklersek tadından yenmez.
Baktım şimdi, çözdüm durumu 2017 Eylül-Ekim civarı sen aktif olmuşsun. Ondan önceki 3 yılda toplasan 200 mesajın yok İlk 3 yılda 200 mesaj, sonraki 3 yıl 54.000 bin mesajın var2014 de geldim be yalan mı diycem .ss
O kadar eskiyi göremezsin uydurma .ssBaktım şimdi, çözdüm durumu 2017 Eylül-Ekim civarı sen aktif olmuşsun. Ondan önceki 3 yılda toplasan 200 mesajın yok İlk 3 yılda 200 mesaj, sonraki 3 yıl 54.000 bin mesajın var
İlk mesajın bile görünüyor, bilmiyor muydun sen onu Dur hatta ilk mesajını atayım sanaO kadar eskiyi göremezsin uydurma .ss
Adam zorla oy kullandırtıyor .ssSizin gibi arkadaş olmaz olsun .ss
@MasacRE @Maskeli Fedai @ozmoturk @Turkuazz @dreamy @Yiğitt @kerem @Forumdash @DarkLegenD @S.G.A.T. @Araf
Kes ben biliyorum her şeyi, sadece görmek istediğim şekilde görüyorum .ssİlk mesajın bile görünüyor, bilmiyor muydun sen onu Dur hatta ilk mesajını atayım sana
İlk mesajın bu, sen de reytingler ile giriş yapmışsın foruma
12 Aralık 2014 Cuma Reyting Sonuçları
Günün reyting sonuçları belli oldu. Karagül tüm gruplarda yine zirvede! FOX'un sevilen dizisi Karagül, bu hafta da tüm kategorilerde zirveyi bırakmadı ancak sezonun en çok izlenen dizisinin oranlarında biraz düşüş var. Star TV'nin sevilen dizisi Medcezir geçen haftaki düşüşün ardından bu...fav10.net
Ne oyu kutlama konusu bu ayyaş herif .ssAdam zorla oy kullandırtıyor .ss
Kes ben biliyorum her şeyi, sadece görmek istediğim şekilde görüyorum .ss