Kafanız biraz büyük gibi. @serhatt Çiğdem'in koca kafalı olduğunu öğrenmiş olduk. ss @xemrexxx @Forumdash
Kıskanmayın ayoll siz ayrısınız diye @xemrexxx@Çiğdem kafası büyük benim ki normal .ss
Kafanız biraz büyük gibi. @serhatt Çiğdem'in koca kafalı olduğunu öğrenmiş olduk. ss @xemrexxx @Forumdash
Kıskanmayın ayoll siz ayrısınız diye @xemrexxx@Çiğdem kafası büyük benim ki normal .ss
Bazen diziye tekrar başladığımda mesala son olarak @sokak sanati da izlemiş Yorumlara baktıysa her yorum @xemrexxx Esma sultanına sonra ezelin ailesine ve Bahara düzenli yorumlar var
Ben Barış Falaydan dolayı Baharı okadar gözüme batmıyor
Aaa işte her bölüm yorumumda yazanlar onu demek istedim @ÖzgürSafozsun yaa. Biliyorum tabi ki sadece onun sahnelerini atladığımı belirttim
Aaa işte her bölüm yorumumda yazanlar onu demek istedim @Özgür
Ben Barış Falaylı sahnelerde izliyordum sadece @Özgür zaten önemlileride onlarMıymıy dizinin ritmini bozuyordu
Ben Barış Falaylı sahnelerde izliyordum sadece @Özgür zaten önemlileride onlar
Kızın ilk zamanlarıydı. Bahar da masum ama mıymıntı karakterdi. Sedef'e de Bahar'a da çok eleştiri vardı cidden.Bazen diziye tekrar başladığımda mesala son olarak @sokak sanati da izlemiş Yorumlara baktıysa her yorum @xemrexxx Esma sultanına sonra ezelin ailesine ve Bahara düzenli yorumlar var
Ben Barış Falaydan dolayı Baharı okadar gözüme batmıyor
O hikayenin en masumuydu bir kere Bahar.Mıymıy dizinin ritmini bozuyordu
Hastaydı kız.ssDizide eğreti duruyordu. Serdar gibi baba, Eyşan gibi abla var ve Bahar safozu.😱 @xemrexxx
Zaten uyuya uyuya büyümüş dizide ilk 2 bölümdeki sahnelerinde hep uyuyor
Aa gözümden kaçmış. Sağol heyatım.
VazifemAa gözümden kaçmış. Sağol heyatım.
Oylarini yolla suan puan durumuyla ilgileniyorum.Sizin gibi arkadaş olmaz olsun .ss
@MasacRE @Maskeli Fedai @ozmoturk @Turkuazz @dreamy @Yiğitt @kerem @Forumdash @DarkLegenD @S.G.A.T. @Araf