Kafanız biraz büyük gibi.@serhatt Çiğdem'in koca kafalı olduğunu öğrenmiş olduk. ss @xemrexxx @Forumdash
Kıskanmayın ayoll siz ayrısınız diye @xemrexxx@Çiğdem kafası büyük benim ki normal .ss
Kafanız biraz büyük gibi.@serhatt Çiğdem'in koca kafalı olduğunu öğrenmiş olduk. ss @xemrexxx @Forumdash
Kıskanmayın ayoll siz ayrısınız diye @xemrexxx@Çiğdem kafası büyük benim ki normal .ss
Bazen diziye tekrar başladığımda mesala son olarak @sokak sanati da izlemişYorumlara baktıysa her yorum @xemrexxx Esma sultanına sonra ezelin ailesine ve Bahara düzenli yorumlar var
Ben Barış Falaydan dolayı Baharı okadar gözüme batmıyor
Aaa işte her bölüm yorumumda yazanlar onu demek istedimSafozsun yaa. Biliyorum tabi ki sadece onun sahnelerini atladığımı belirttim
Ben Barış Falaylı sahnelerde izliyordum sadece @Özgür zaten önemlileride onlarMıymıy dizinin ritmini bozuyordu
Kızın ilk zamanlarıydı.Bazen diziye tekrar başladığımda mesala son olarak @sokak sanati da izlemişYorumlara baktıysa her yorum @xemrexxx Esma sultanına sonra ezelin ailesine ve Bahara düzenli yorumlar var
Ben Barış Falaydan dolayı Baharı okadar gözüme batmıyor
O hikayenin en masumuydu bir kere Bahar.Mıymıy dizinin ritmini bozuyordu
Hastaydı kız.ssDizide eğreti duruyordu. Serdar gibi baba, Eyşan gibi abla var ve Bahar safozu.😱 @xemrexxx
Zaten uyuya uyuya büyümüş dizide ilk 2 bölümdeki sahnelerinde hep uyuyor
Aa gözümden kaçmış.
VazifemAa gözümden kaçmış.Sağol heyatım.
Oylarini yolla suan puan durumuyla ilgileniyorum.Sizin gibi arkadaş olmaz olsun .ss
@MasacRE @Maskeli Fedai @ozmoturk @Turkuazz @dreamy @Yiğitt @kerem @Forumdash @DarkLegenD @S.G.A.T. @Araf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?