![634897292010260696.jpg](http://televizyongazetesi.com/CMSFiles/Image/Content/634897292010260696.jpg)
Son olarak Koyu Kırmızı dizisiyle izleyici karşısına çıkan Özgü Namal , Ocak ayında yeni dizisi ile ekranlara dönüş yapacak.
Koyu Kırmızı dizisinden bölüm başına 30 bin TL alan oyuncu , yeni dizisi olan Kahperengi'den bölüm başına 25 bin TL alacak.
önceki yıllarda olsa yüksek para alıyordu hepsi..şimdi hiçbir kadın oyuncunun reyting garantisi olmadığından indirim yapıyorlar..yeterli reytingleri almazsa dizi sanmıyorum alabileceğini ki dahada düşecek oyuncu ücretleri...Ben daha yüksek bekliyordum.
Ben daha yüksek bekliyordum.
bir adam beren saate bu kadar para verirse kendi açlıktan ölür...Herkez bi beren degil ki 60 - 70 alsin..![]()
bir adam beren saate bu kadar para verirse kendi açlıktan ölür...
önceki yıllarda olsa yüksek para alıyordu hepsi..şimdi hiçbir kadın oyuncunun reyting garantisi olmadığından indirim yapıyorlar..yeterli reytingleri almazsa dizi sanmıyorum alabileceğini ki dahada düşecek oyuncu ücretleri...
Kaçırmadığından ömrü pek uzun sürmedi zaten, en iyisi sen yeni dizisini izleme.beren hariç... karıştırdın yine hızlı sapla samanı)
- - - Ekleme - - -
ben özgünün oyunculuğunuda kendisinide seviyorum iyi bir zamana gelirse bu diziyi izlerim bildiğiniz gibi koyu kırmızıyıda kaçırmamıştım..![]()
Kaçırmadığından ömrü pek uzun sürmedi zaten, en iyisi sen yeni dizisini izleme.![]()
kaliteden anlayan tek kişi bensem kabahat bende mi ???
)
Ben 25 bile fazla...Kanalı manalı belli olmadı bu dizinin dimi?
Türkiye şartlarında 1 bölüm için bu çok iyi bir para... Oyuncu olmak varmış bu ülkede.