Özgü Namal Yeni Dizisinde Bölüm Başına Kaç Para Alacak ?

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
634897292010260696.jpg

Son olarak Koyu Kırmızı dizisiyle izleyici karşısına çıkan Özgü Namal , Ocak ayında yeni dizisi ile ekranlara dönüş yapacak.

Koyu Kırmızı dizisinden bölüm başına 30 bin TL alan oyuncu , yeni dizisi olan Kahperengi'den bölüm başına 25 bin TL alacak.

Yine çok iyi bir rakam bence düsmesine ragmen.. Yeni dizisinde yolu açik olsun

özgü namal iş yapmaz
hatice şendil ne kadar alıyor dila hanımdan bilen var mı ? merak ettim şimdi

önceki yıllarda olsa yüksek para alıyordu hepsi..şimdi hiçbir kadın oyuncunun reyting garantisi olmadığından indirim yapıyorlar..yeterli reytingleri almazsa dizi sanmıyorum alabileceğini ki dahada düşecek oyuncu ücretleri...

beren hariç... karıştırdın yine hızlı sapla samanı :))

- - - Ekleme - - -

ben özgünün oyunculuğunuda kendisinide seviyorum iyi bir zamana gelirse bu diziyi izlerim bildiğiniz gibi koyu kırmızıyıda kaçırmamıştım..:)

beren hariç... karıştırdın yine hızlı sapla samanı :))

- - - Ekleme - - -

ben özgünün oyunculuğunuda kendisinide seviyorum iyi bir zamana gelirse bu diziyi izlerim bildiğiniz gibi koyu kırmızıyıda kaçırmamıştım..:)
Kaçırmadığından ömrü pek uzun sürmedi zaten, en iyisi sen yeni dizisini izleme. :):)

Türkiye şartlarında 1 bölüm için bu çok iyi bir para... Oyuncu olmak varmış bu ülkede.

türkiye şartlarını bilmemde bereni en üst alırsak özgünün aldığı miktar ortalama düzeyde olmuş..