Özgü Namal Yeni Dizisinde Bölüm Başına Kaç Para Alacak ?

Vallahi iyi para ya :) yani ayda 100 bin lira para kaldiracak :D

Bunun vergisi de var tabii :)

beren net para alıyormuş vergiyi şirket karşılıyor :)

- - - Ekleme - - -

Söyle bior CD deki hüseyin ve sükrü nün hesabi gibi bir hesap yapalim.

Haftada 60 bin alsa, ayda 240 bin olur, haziran a kadar alti ay oynasa 1.440.000 TL alir. Saglam para :D

sadece yaz günü iki reklamda oynadı hemde 15 saniye.... birinde 600 bin dolar diğerinde 900 bin dolar almıştı :))

para kum gibi kadında son olarak boğazd 2,5 milyon dolara daire almıştı :))

Özgü Namal'a yakıştıramadım doğrusu.Paradamı alacakmış diziden.
Beleşe oynarım diyordu :A

Her mesajda Beren gördüm maşallah konu Özgü mü Beren mi ben bile şaşırdım. 😱

Özgü Namal'a yakıştıramadım doğrusu.Paradamı alacakmış diziden.
Beleşe oynarım diyordu :A

niye babasının hayrınamı çalışşın tombik kız özgü:)))) ben özgüyüde seviyorum helal olsun aldığı para :))

- - - Ekleme - - -

Her mesajda Beren gördüm maşallah konu Özgü mü Beren mi ben bile şaşırdım. 😱

her yola romaya çıkar yani berene çıkar :) farketmez şimdi burda konunun başı önemli değil gelişimi önemli gelişirken konu bizi nereye sürüklerse oraya savruluyoruz nerde duracağımız belli değil :)

niye babasının hayrınamı çalışşın tombik kız özgü:)))) ben özgüyüde seviyorum helal olsun aldığı para :))

- - - Ekleme - - -

her yola romaya çıkar yani berene çıkar :) farketmez şimdi burda konunun başı önemli değil gelişimi önemli gelişirken konu bizi nereye sürüklerse oraya savruluyoruz nerde duracağımız belli değil :)

Yok canım alsın para tabikide.Koyu Kırmızıda öyle birşeyler geçmişti.
Madem Koyu Kırmızıda beleşe oynarım demişti ben yapımcı olsam bu kadar para vermem :A

Yok canım alsın para tabikide.Koyu Kırmızıda öyle birşeyler geçmişti.
Madem Koyu Kırmızıda beleşe oynarım demişti ben yapımcı olsam bu kadar para vermem :A

orda kibarlık yapmış hanı iki arkadaş yemek masasına oturur yemekten kalkarken her ikisi birden cebine elini atar hesap ödemek için ama aslında birinin parası yoktur fekat yinede elini cebine atar dostlar alışverişte görsünler misali..:) işte o an o davranış gerekli ama heryerdede hatırlatılmazki bu yaptığı centilmenlik :))