Ağla
------
Queen zirvede onu ancak baş Queen Nagi geçebilir @Dosi @Angelica @serhatt @MasacRE @Yakamoz-Asi @Bully @The_Erinch @TenTen
Kuduran sensin her zaman ki gibi.O anca kudurur ne cevabı
------
hep bademin mobingdendi o kız sayılarını alıyor son 3 haftada 3 kere falan kaybetti
Şimdi hikmet kazanırsa sen gör eğlenceyiParkuru da atışı da çok kötüydü. Kendine gel Adem…
Dalga geçe geçe kazandı Poyraz pertŞimdi hikmet kazanırsa sen gör eğlenceyi
poyraz garanti sayı olduDalga geçe geçe kazandı Poyraz pert
Bugün sessiz takılıyor Hikmet
Sen şipledin herhalde yoksa dünya üzerinde senden daha şuursuz birinin olduğuna inanmam zaman alacak.
Ne mana ben Yusuf’la shiplerdim poyrazı ikisi de egoist yakışırlardıSen şipledin herhalde yoksa dünya üzerinde senden daha şuursuz birinin olduğuna inanmam zaman alacak.
Ne mana ben Yusuf’la shiplerdim poyrazı ikisi de egoist yakışırlardı
Neyse beğenen 525 kişi bar mesela senle poyrazı bir sen beğenirsin
Soralım halka o zaman poyrazla serhat yakışır mıPoyraz bana yakışır herkes de buna alkış tutar best couple olduğumuz için.
Morarmaya hazır ol.Soralım halka o zaman poyrazla serhat yakışır mı
@Dosi @Bully @Angelica @MasacRE @Yakamoz-Asi haydi oylamaya
Ay ne moraracam be poyraz ünlü olmak için Mehmet Ali Erbil e damat olmaya çalışıyor yani seninle de olabilir her yol mübah gibi davranıyorMorarmaya hazır ol.
Adam zaten ünlü. Bunlar senin safsatalarından ibaret.Ay ne moraracam be poyraz ünlü olmak için Mehmet Ali Erbil e damat olmaya çalışıyor yani seninle de olabilir her yol mübah gibi davranıyor
Ayol ünlülüğün de seviyeleri var neyse saba bakışımızAdam zaten ünlü. Bunlar senin safsatalarından ibaret.