fgns ve aşk ı memnu ile geldi ay yapım zirveyi de aldı demek ki yürek varmışyapımcısının yürek yemesi lazım o biraz sıkar
fgns ve aşk ı memnu ile geldi ay yapım zirveyi de aldı demek ki yürek varmışyapımcısının yürek yemesi lazım o biraz sıkar
özet olması kötü mü direk yeni bölüm başlasa berbat olurdu geçen haftayı hatırlamak lazım ki diziye iyice konsantre olabilelimPara güzel şey tabii para için her şey yapılır.O zamandan yasak konulsa buralara gelmezdi iş ama artık çok geç.
şu aşkı memnu zirveyi aldı lafını bırakın artık son 3 ay vadinin neredeyse sürekli ara vermesiyle anca alabildi onun dışında fark yiyodu hep fatmagülün ise reklamda nasıl reytinglerinin arttığını gördük şikede ismi geçen 1 numaralı diziydi ki vadinin tnt yıllarına denk gelmesi bunda etkiliydifgns ve aşk ı memnu ile geldi ay yapım zirveyi de aldı demek ki yürek varmış
ismi geçsin istediği ka sonuç yoksa şike de yoktur bak aziz yıldırım hükmü yedi şikeden ay yapı myedi mi hayır o zaman olay bitmiştirözet olması kötü mü direk yeni bölüm başlasa berbat olurdu geçen haftayı hatırlamak lazım ki diziye iyice konsantre olabilelim
onun dışında 40-50 dakkalık bir dizi olmamalı zaten haftada 1 gün oluyo onda da 50 dk mı izleyelim iyi ki yapmış diyorum
şu aşkı memnu zirveyi aldı lafını bırakın artık son 3 ay vadinin neredeyse sürekli ara vermesiyle anca alabildi onun dışında fark yiyodu hep fatmagülün ise reklamda nasıl reytinglerinin arttığını gördük şikede ismi geçen 1 numaralı diziydi ki vadinin tnt yıllarına denk gelmesi bunda etkiliydi))))
ismi geçsin istediği ka sonuç yoksa şike de yoktur bak aziz yıldırım hükmü yedi şikeden ay yapı myedi mi hayır o zaman olay bitmiştir
feneri mahkeme de suçlu buldu farkındaysan fark var saadet varfener nasıl avrupadan men edildiyse agb de men edildi)))))
Normalde 50 dakika olur sen o 50 dakikayı 2 dakikalık özetle hatırlarsın ama 2 saat dizi yapıp 1 saat ile hatırlatmak saçmalık.özet olması kötü mü direk yeni bölüm başlasa berbat olurdu geçen haftayı hatırlamak lazım ki diziye iyice konsantre olabilelim
onun dışında 40-50 dakkalık bir dizi olmamalı zaten haftada 1 gün oluyo onda da 50 dk mı izleyelim iyi ki yapmış diyorum
Özet yurtdışındaki gibi 1 dakikalık yapılabilirdi. ''Daha önce Kurtlar Vadisinde'' denip geçen haftanın önemli sahnelerini gösterirlerdi Türkiye'de özet yapılmıyorki geçen haftanın tekrarını veriyolar.özet olması kötü mü direk yeni bölüm başlasa berbat olurdu geçen haftayı hatırlamak lazım ki diziye iyice konsantre olabilelim
ikisi de men edildi dikkat edersen şaibeye yer yokfeneri mahkeme de suçlu buldu farkındaysan fark var saadet var
haklısın işte biri şaibe biri gerçek şike mahkeme kararınca sabitikisi de men edildi dikkat edersen şaibeye yer yok
zaman konusunda haklısında 10 tane dizi izlemiyoruz ki ben boş olduğum zamanlar 3-4 diziye bakarım en fazla onun dışında bi tek vadiyi izlerim adam gibi 2 saatten de hiçbişey olmaz sanki hiç durmadan ders mi çalışıyoruz ben kimsenin hiç durmadan ders çalıştığına inanmıyorumNormalde 50 dakika olur sen o 50 dakikayı 2 dakikalık özetle hatırlarsın ama 2 saat dizi yapıp 1 saat ile hatırlatmak saçmalık.
Vaktini çok önemsemeyen ve sadece 1-2 dizi izleyenler için iyi olabilir tabii 2 saat olması ama şu an diziler tam bir zaman tuzağı. 3 tane dizi izlemeye kalksan haftada 9-10 saatini ayırmak zorundasın ki korkunç bir rakam.
Dizilerin süre uzayınca mecburen düşmek zorunda olan kalitesinden bahsetmiyorum bile, izleyici tarafını söylüyorum sadece.
sonuçta ikisi aynı kapıya çıkıyo ikisi de postalandı neyse konudan sapmayalımhaklısın işte biri şaibe biri gerçek şike mahkeme kararınca sabit
Özet yurtdışındaki gibi 1 dakikalık yapılabilirdi. ''Daha önce Kurtlar Vadisinde'' denip geçen haftanın önemli sahnelerini gösterirlerdi Türkiye'de özet yapılmıyorki geçen haftanın tekrarını veriyolar.
evet masum kişileri suçlayarak konuyu değiştirmeyelimzaman konusunda haklısında 10 tane dizi izlemiyoruz ki ben boş olduğum zamanlar 3-4 diziye bakarım en fazla onun dışında bi tek vadiyi izlerim adam gibi 2 saatten de hiçbişey olmaz sanki hiç durmadan ders mi çalışıyoruz ben kimsenin hiç durmadan ders çalıştığına inanmıyorum
sonuçta ikisi aynı kapıya çıkıyo ikisi de postalandı neyse konudan sapmayalım
valla kimseye zorla izletmiyolar özeti izlemezsin olur biter özet mevzusunu takmaya gerek yok ki tv ye 21.00 de oturur yeni bölümü izlersin ne var sanki
masum mu agb masumsa kimse suçlu değildir deneklerinin yarısı ifşa olmuş bi kısmı bozuk bi sistemden bahsediyoruz bunun doğru ölçülme şansı yokevet masum kişileri suçlayarak konuyu değiştirmeyelim
ben bilmem hukuk bilir herkes suçu ispatlanana kadar msumdurmasum mu agb masumsa kimse suçlu değildir deneklerinin yarısı ifşa olmuş bi kısmı bozuk bi sistemden bahsediyoruz bunun doğru ölçülme şansı yok
suçu olmadığı için mi yıllarca yaptığı işten kovulduben bilmem hukuk bilir herkes suçu ispatlanana kadar msumdur
demek bu mantıkla bakanlar kurulunun yarısının rüşvet aldığını kabul ediyon değiştiklerine göresuçu olmadığı için mi yıllarca yaptığı işten kovuldu))))) kimse boş yere kovulmaz demi mantık var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?