Hayat Bilgisi'nin tekrarı geçmiş neyin havasındasın lö.
Kırılamayan rekorun
Hayat Bilgisi'nin tekrarı geçmiş neyin havasındasın lö.
konuda tersini söylemiyorum ilk osman sınav yapmıştır nedeni de kalite değil bir istanbul masalını geçmektir kendi ağzıyla itiraf ediyor adamvadi süreyi uzattıkça kalitesi arttı diğer diziler bizi bağlamaz demekki neymiş herşeyin ilkini biz yaparız diğerleri anca peşimizden gelir
böyle hataları da xemrexxx düzeltecek neyse nasıl dizi reytingi yükseltilir osman sınav iyi ders vermiş zamanında acuna bile pabucunu ters giydirir adambiz ilkleri ve rekorları kırmaya devam ediyoruz edecez hay maşallah
vadi özetle yükselmemiş ki zaten özet falan ortada ykoken 20 leri geçmiş neden bahsediyon kiböyle hataları da xemrexxx düzeltecek neyse nasıl dizi reytingi yükseltilir osman sınav iyi ders vermiş zamanında acuna bile pabucunu ters giydirir adam
Şikedir o şike yahu.ahhh Tabi tabi
ben demiyom osman sınav diyor özeti bir istanbul masalını geçmek için çıkarttık diyorvadi özetle yükselmemiş ki zaten özet falan ortada ykoken 20 leri geçmiş neden bahsediyon ki
Başkası olma kendin ol........ Oynama şıkıdım şıkıdımŞikedir o şike.
Bir Lordly'lik yapayım.
ee bu işler böyle kimse babasının hayrına iş yapmıyo parayı veren düdüğü çalar boşuna mı bir gecede 67.5 milyon dolar reklam hasılatı yaptırmış vadi boşuna mı sanal reklamları çıkartmış boşuna mı sanal reklam rekorunun sahibi hey yavrum heyben demiyom osman sınav diyor özeti bir istanbul masalını geçmek için çıkarttık diyor
ama bence her iki grupta da liderliği aldıktan 3 hafta sonra özet çıkarttıklarına göre tüm sebep para
ben de hep onu söylerim adam para için devam ettirmiş vadi deli yürek reytinglerine ulaşamayınca türlü yollar denemişee bu işler böyle kimse babasının hayrına iş yapmıyo parayı veren düdüğü çalar boşuna mı bir gecede 67.5 milyon dolar reklam hasılatı yaptırmış vadi boşuna mı sanal reklamları çıkartmış boşuna mı sanal reklam rekorunun sahibi hey yavrum hey
şimdi bizim yanımıza yaklaşabilen bi yapım yok her rekoru parçaladıkben de hep onu söylerim adam para için devam ettirmiş vadi deli yürek reytinglerine ulaşamayınca türlü yollar denemiş
işte tatiklerle parçalamışsınız ne güzel keşke yaprak dökümü de perşembeye geçeymiş çarşamba orlanıncaşimdi bizim yanımıza yaklaşabilen bi yapım yok her rekoru parçaladık
ahan da konunun ana fikrini anlayan biri duygulandım ağlayacağımOsman Sınav'ı sanırım hiç sevmeyeceğim Türk dizi sektörünü bu hale getirmesinden ötürü. Para hırsına sektörün bu hale gelmesine neden oldu.
yapımcısının yürek yemesi lazım o biraz sıkarişte tatiklerle parçalamışsınız ne güzel keşke yaprak dökümü de perşembeye geçeymiş çarşamba orlanınca
sonsuz +++.......Osman Sınav'ı sanırım hiç sevmeyeceğim Türk dizi sektörünü bu hale getirmesinden ötürü. Para hırsına sektörün bu hale gelmesine neden oldu.
diğer dizilerde vadinin peşinden gelmeselermiş napalımOsman Sınav'ı sanırım hiç sevmeyeceğim Türk dizi sektörünü bu hale getirmesinden ötürü. Para hırsına sektörün bu hale gelmesine neden oldu.
Para güzel şey tabii para için her şey yapılır. O zamandan yasak konulsa buralara gelmezdi iş ama artık çok geç.diğer dizilerde vadinin peşinden gelmeselermiş napalım
valla vadi ilerledikçe kalitesi tavan yapmıştı uzadıkça mükemmelliği artmıştı adamlar işi biliyo