ÖZEL ARAŞTIRMA---Dizilerde Kaliteyi Ne Zaman Kaybettik?

vadi süreyi uzattıkça kalitesi arttı diğer diziler bizi bağlamaz :kiki: demekki neymiş herşeyin ilkini biz yaparız diğerleri anca peşimizden gelir :kiki:
konuda tersini söylemiyorum ilk osman sınav yapmıştır nedeni de kalite değil bir istanbul masalını geçmektir :) kendi ağzıyla itiraf ediyor adam :)

biz ilkleri ve rekorları kırmaya devam ediyoruz edecez hay maşallah :D

böyle hataları da xemrexxx düzeltecek :) neyse nasıl dizi reytingi yükseltilir osman sınav iyi ders vermiş zamanında acuna bile pabucunu ters giydirir adam :)
vadi özetle yükselmemiş ki zaten özet falan ortada ykoken 20 leri geçmiş neden bahsediyon ki :D

vadi özetle yükselmemiş ki zaten özet falan ortada ykoken 20 leri geçmiş neden bahsediyon ki :D
ben demiyom osman sınav diyor özeti bir istanbul masalını geçmek için çıkarttık diyor :)

ama bence her iki grupta da liderliği aldıktan 3 hafta sonra özet çıkarttıklarına göre tüm sebep para :)

ben demiyom osman sınav diyor özeti bir istanbul masalını geçmek için çıkarttık diyor :)

ama bence her iki grupta da liderliği aldıktan 3 hafta sonra özet çıkarttıklarına göre tüm sebep para :)
ee bu işler böyle kimse babasının hayrına iş yapmıyo parayı veren düdüğü çalar boşuna mı bir gecede 67.5 milyon dolar reklam hasılatı yaptırmış vadi :D boşuna mı sanal reklamları çıkartmış boşuna mı sanal reklam rekorunun sahibi :D hey yavrum hey :D

ee bu işler böyle kimse babasının hayrına iş yapmıyo parayı veren düdüğü çalar boşuna mı bir gecede 67.5 milyon dolar reklam hasılatı yaptırmış vadi :D boşuna mı sanal reklamları çıkartmış boşuna mı sanal reklam rekorunun sahibi :D hey yavrum hey :D
ben de hep onu söylerim adam para için devam ettirmiş :) vadi deli yürek reytinglerine ulaşamayınca türlü yollar denemiş :)

Osman Sınav'ı sanırım hiç sevmeyeceğim Türk dizi sektörünü bu hale getirmesinden ötürü. Para hırsına sektörün bu hale gelmesine neden oldu.

Osman Sınav'ı sanırım hiç sevmeyeceğim Türk dizi sektörünü bu hale getirmesinden ötürü. Para hırsına sektörün bu hale gelmesine neden oldu.
diğer dizilerde vadinin peşinden gelmeselermiş napalım :kiki:
valla vadi ilerledikçe kalitesi tavan yapmıştı uzadıkça mükemmelliği artmıştı adamlar işi biliyo :D

diğer dizilerde vadinin peşinden gelmeselermiş napalım :kiki:
valla vadi ilerledikçe kalitesi tavan yapmıştı uzadıkça mükemmelliği artmıştı adamlar işi biliyo :D
Para güzel şey tabii para için her şey yapılır. :):) O zamandan yasak konulsa buralara gelmezdi iş ama artık çok geç. :)