xBUGRAx
Emekli
oalyın BAŞLANGICINI anlattım konuda bu oalyı başlatan kişi osman sınav kv ilkleri konusunda bile yazıyorKonunun objektif olmasi icin sadece tek gün üzerinde durulmamaliydi. Bu sekilde hic bir sey ispat edilmemis. Malum yine KV'ye saldirmak icin yer aranmis, gevezelik yapmak adina yine bir konu bulunmus 😉
Dizilerdeki kaliteyi 1-2 sezondur kaybediyoruz ki buda reytinglerden belli oluyor. İnsanlar birkac diziyi kaliteli buluyor, digerleri ortada geziyor.
demek ki bilinmeyen bir şey var ki adamın açıklamalarından ya da reyting tablolarında kışkıranalr olabileceğini düşünüyorsun,demek ki bilmeyenler varCümlenin başında dediği gibi biliyoruz. Yani aslında araştırmadaki amaç, bilinmeyenleri ortaya koymak.Her neyse bir önemi yok. Daha da uzatmayalım. Bu konularda hep ters düşüyoruz zaten. Diğer türlü sorun yok yani.
bence bu gayet güncel bir konu bu yıl tutan dizilere bakıyoruz hep klasik konular değişik bişi göremiyoruzBilinen şeyleri dönüp dönüp anlatmanın yanlış olduğunu dile getirmeye çalışıyorum. Daha güncel konulardan bahsetsen mesela.
Bu arada gene aklıma geldi Asmalı tekrarı PT'de zorlayacak şekilde izlenirsa yeni bölüm nasıl izleniyordur kimbilirsonra gelsin o aklına
elin değmişken bnm istediğim tüm bölüm reytinglerini de bjulaydınBu arada gene aklıma geldi Asmalı tekrarı PT'de zorlayacak şekilde izlenirsa yeni bölüm nasıl izleniyordur kimbilir
EFSANETÜL-Ü DEHŞET dizi ASMALI KONAK (finali bile değil)
Ekli dosyayı görüntüle 27160
Ekli dosyayı görüntüle 27161
Bence cevap olarak hem tekrarın izlenmesini hemde bu reytini kabul edebilirsinelin değmişken bnm istediğim tüm bölüm reytinglerini de bjulaydın
yanlız gezinirkene dikkat ettim hayat bilgissinin tekrarlrırının bile asmalı konak ınkinden çok izlenmişliği varBence cevap olarak hem tekrarın izlenmesini hemde bu reytini kabul edebilirsinKimseninde aklında soru işareti kalmaz(Kaçtım ben şimdiden 2 sayfa olmuş)
Hey yavrum hey sen Hayat Bilgisi ne zannettin.yanlız gezinirkene dikkat ettim hayat bilgissinin tekrarlrırının bile asmalı konak ınkinden çok izlenmişliği var@mrt-06
amirim ya (ya da amilim de diyor olabilirHey yavrum hey sen Hayat Bilgisi ne zannettin.
Bir kere o Amil.amirim ya (ya da amilim de diyor olabilir) yüce rabbim amirimi tekrarlarını izletsin diye yaratmış yav
😱 cennet mahallesinin de tekrarları başlasın o zaman tabi bittiyseBir kere o Amil.Daha geçen yıl sabahın köründe Show TV'de ki tekrarları 14 Share'ye kadar çıktı.
Ben bu oyunu bozarım.😱 cennet mahallesinin de tekrarları başlasın o zaman tabi bittiyse
amacım hit osla konudaki gibi reyting tablolarını kantı oalrak sunmaz kafamdan geçenleri yazardım kanıtsızBen bu oyunu bozarım.Konu dışına çıkmıyorum hep şunlar sana hit ve yorum yok sana yorum.
Hayat Bilgisi'nin tekrarı geçmiş neyin havasındasın lö.Bu arada gene aklıma geldi Asmalı tekrarı PT'de zorlayacak şekilde izlenirsa yeni bölüm nasıl izleniyordur kimbilir
EFSANETÜL-Ü DEHŞET dizi ASMALI KONAK (finali bile değil)
Ekli dosyayı görüntüle 27160
Ekli dosyayı görüntüle 27161
1 | KURTLAR VADISI [NET] | SHOW | 20,90 | 41,60 |
1 | KURTLAR VADISI [NET] | SHOW | 22,40 | 51,80 |
2 | ZERDA [NET] | ATV | 14,4 | 32,9 |
3 | HAYAT BILGISI (TKR) [NET] | SHOW | 8,7 | 19,4 |
4 | BIR ISTANBUL MASALI [NET] | ATV | 8,6 | 19,9 |
1 | BELCIKA-TURKIYE [NET] | KAND | 15,70 | 37,60 |
1 | KURTLAR VADISI [NET] | SHOW | 20,10 | 51,70 |
2 | GALATASARAY-VILLARREAL [NET] | SHOW | 15,90 | 35,00 |
3 | VALENCIA-BESIKTAS [NET] | KAND | 10,80 | 28,60 |
vadi süreyi uzattıkça kalitesi arttı diğer diziler bizi bağlamazreytinglere dikkatli bakalım çocuklar duymasın,asmalı konak vb. nasıl 20 yi kınalı kar,zerda vb. 15 i nsıl geçmiş görelimkonunun amacı tekrardanizilerini süresinin uzatılarak kalitesinini düşürülmesi nasıl başladı onu anlatmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?