ÖZEL ARAŞTIRMA---Dizilerde Kaliteyi Ne Zaman Kaybettik?

Konunun objektif olmasi icin sadece tek gün üzerinde durulmamaliydi. Bu sekilde hic bir sey ispat edilmemis. Malum yine KV'ye saldirmak icin yer aranmis, gevezelik yapmak adina yine bir konu bulunmus 😉

Dizilerdeki kaliteyi 1-2 sezondur kaybediyoruz ki buda reytinglerden belli oluyor. İnsanlar birkac diziyi kaliteli buluyor, digerleri ortada geziyor.
oalyın BAŞLANGICINI anlattım konuda bu oalyı başlatan kişi osman sınav kv ilkleri konusunda bile yazıyor :)

Cümlenin başında dediği gibi biliyoruz. Yani aslında araştırmadaki amaç, bilinmeyenleri ortaya koymak. :) Her neyse bir önemi yok. Daha da uzatmayalım. Bu konularda hep ters düşüyoruz zaten. Diğer türlü sorun yok yani. :D
demek ki bilinmeyen bir şey var ki adamın açıklamalarından ya da reyting tablolarında kışkıranalr olabileceğini düşünüyorsun,demek ki bilmeyenler var :)

Bilinen şeyleri dönüp dönüp anlatmanın yanlış olduğunu dile getirmeye çalışıyorum. Daha güncel konulardan bahsetsen mesela @xemrexxx. :)

Bilinen şeyleri dönüp dönüp anlatmanın yanlış olduğunu dile getirmeye çalışıyorum. Daha güncel konulardan bahsetsen mesela. :)
bence bu gayet güncel bir konu bu yıl tutan dizilere bakıyoruz hep klasik konular değişik bişi göremiyoruz :) bir kalitesizlik var demek ki bu nasıl başlamış herkes bilmeli bence :)forumun yaş ortalaması 17-19 falan yani 2003-2004 te 7-8 yaşındaymış çoğunluuğn bilmesi zor :)

sonra gelsin o aklına :F
Bu arada gene aklıma geldi Asmalı tekrarı PT'de zorlayacak şekilde izlenirsa yeni bölüm nasıl izleniyordur kimbilir:J

EFSANETÜL-Ü DEHŞET dizi ASMALI KONAK (finali bile değil:A)
04d6522fc210d546c2db5c9312848abe.png

20d54cfbfc4b440604fdecaf15e37bee.png

Bence cevap olarak hem tekrarın izlenmesini hemde bu reytini kabul edebilirsin:X Kimseninde aklında soru işareti kalmaz:) (Kaçtım ben şimdiden 2 sayfa olmuş:F)
yanlız gezinirkene dikkat ettim hayat bilgissinin tekrarlrırının bile asmalı konak ınkinden çok izlenmişliği var :A @mrt-06

Efsanetül Mefsane bir konu olmuş @xemrexxx. :A

Umarım Pis Yedili de Çarşambadan Perşembeye alındıktan bir süre sonra Vadi gibi yükseliş yaşar. :A

oofff şu rekabete bak hele müthiş yaw KV nin amansız mücadelesi zaferle sonuçlanmış bunu anladım :D ha birde işte şu rekaber piyasası :D

Kurtlar Vadisi 10 lu reytinglerle yayın hayatına başlamış ve zamanının en büyük dizileri zerda-bir istanbul masalının olduğu gün yani perşembeye getirilmiş ve bu dizilerle ölüme kapışıp ikisini de perişan etmiştir.
Uzun özeti ilk çıkaran dizi Kurtlar Vadisi
90 dakikalık dizileri ilk çıkaran yine Kurtlar Vadisi
Ekranların en büyük en kaliteli dizisi yine Kurtlar Vadisi
Yüksek bütçelelerle yapılan ilk dizi yine Kurtlar Vadisi
Bir dizinin sinema filminde en büyük paraları harcayıp en yüksek izlenme oranına ulaşıp en büyük hasılatı yapan yine Kurtlar Vadisi
Yani Türk TV tarihinin açık ara en büyük dizisi Kurtlar Vadisi
bu konuda amaç ne onu anlamadım benim rekorlar konumda var zaten hepsi :D
Kurtlar Vadisi'nin perşembeye alınmadan önceki reytingi 11.80 dir
30 lu bölümlerinde karşısındaki inanılmaz reytingli rakipleri Zerda ve Bir İstanbul Masalını aşağı almış ve ambargoyu uygulamaya başlamıştır.
38.bölümde 20 reytinge dayanmıştır.
Süleyman Çakır 43.bölümde vuruldu.
Kurtlar Vadisi 41.Bölüm Reytingi;

1​
KURTLAR VADISI [NET] SHOW20,9041,60

Zerda Ve Bir İstanbul Masalı'nı adeta nakavt ederek imkansızı başarıp o dönem maçların bile göremediği muazzam reytinglere ulaşıyor.

1​
KURTLAR VADISI [NET]SHOW22,4051,80

2​
ZERDA [NET]ATV14,432,9

3​
HAYAT BILGISI (TKR) [NET]SHOW8,719,4

4​
BIR ISTANBUL MASALI [NET]ATV8,619,9

O dönemde 20 reytingi geçebilen iş yok milli maçlar,GS,FB,BJK nin avrupa maçları bile Kurtlar Vadisi kadar reyting alamıyor

1​
BELCIKA-TURKIYE [NET]KAND15,7037,60

1​
KURTLAR VADISI [NET]SHOW20,1051,70
2GALATASARAY-VILLARREAL [NET]SHOW15,9035,00
3VALENCIA-BESIKTAS [NET] KAND10,8028,60

hiçbir avrupa maçı ve milli maç vadi kadar izlenmiyor :)

reytinglere dikkatli bakalım çocuklar duymasın,asmalı konak vb. nasıl 20 yi kınalı kar,zerda vb. 15 i nsıl geçmiş görelim :) konunun amacı tekrardan :dizilerini süresinin uzatılarak kalitesinini düşürülmesi nasıl başladı onu anlatmak

reytinglere dikkatli bakalım çocuklar duymasın,asmalı konak vb. nasıl 20 yi kınalı kar,zerda vb. 15 i nsıl geçmiş görelim :) konunun amacı tekrardan :Dizilerini süresinin uzatılarak kalitesinini düşürülmesi nasıl başladı onu anlatmak
vadi süreyi uzattıkça kalitesi arttı diğer diziler bizi bağlamaz :kiki: demekki neymiş herşeyin ilkini biz yaparız diğerleri anca peşimizden gelir :kiki: