Damien Duff
Favori Üye
Kaçamıyorsun benim tarzlardan Arka sokaklar artık Teve 2 de haftada 7 gün Kanal d deki tekrarları devam Hafta içi her gün Hazirandan itibarenFilmin son 20 dakikası cidden @pompy tarzı harbi.
Özcan yumruk atıyor sanırım sonra mezar koyuyor bunu sonra Meryem geri çıkıyor O ona o buna vuruyor Nete düşünce izle aksiyon seversin senMeryem gerçekten mezardan çıkıyormu
Parti ismini bile almışlar Ötüken partisi bundan 5 yıl önce yazmıştım yine senin söylediğin dizinin Üçüncü bölümü @Çiğdem-
Aslı Silahla vuruyor
Özcan kafasına yumruklayip mezara gömüyor sonra mezardan çıkıyor Özcana yalvarıyor beni sev diye Özcan tam sevecek gibi bakıp kafa atıyor.
sokak şeysi kendinden pırtlatmış senaryoyu öyle batık senaryomu olurmuş ?
sokak şeysi kendinden pırtlatmış senaryoyu öyle batık senaryomu olurmuş ?
kafa atan meryoştur kesin hatta kafa atmakla yetinmemiş kürek sapını tersten özcana monte etmiştir meryoşum, öylede cevvaldir kız
bir sapın bir bayana hemde güzel bir bayana hemde hürrem olacak kadar kaliteli bir bayana kafa atması insanlık dışı bir davranış kınayacağına överek anlatıyorsun senide kınıyorumGüzel kafa attı Meryem'e. O sahne aklıma geldikçe gülüyorum.
Tam böyle sevecek gibi bakıp Kafa yemek ağzın burnunun dağılması çok güzeldi
Uyarlama bir filmmiş, zaten bizden böyle bir senaryo çıkmayacağını düşünmeliydim. Aslında çok bir numarası yok ama bizde de pek yapılmıyor böyle işler, o anlamda söyledim. Zamanında sinemada izlemek istemiştim, sinemada daha farklı bir tat bırakabilirdi bu iş bende. Yani daha fazla sevebilirdim, sinema atmosferinde daha güzel gidebilecek bir film.
Öncelikle filmdeki oyuncuları çok beğendim, başta Meryem Uzerli'den şüphe duyacaktım ama gayet de güzel olmuş. Aslı Enver yine çok iyiydi. Özcan Deniz de klasik bildiğimiz gibi iyiydi yani. Bu adamı yakıştırıyorum filmlere, bir havası var.
Filmin ilk yarısı farklı düşündüm senaryo bağlamında, sonrasında olayı anlayınca farklı bakış açısıyla izledim. Başarılı olmuş gibi, yani sevdim mi filmi sevemedim mi onu da çözemedim ama izlenebilecek filmlerden olmuş.
Filme dair hiçbir bilgim olmadan açtım. Filmin ilk yarısında banyoda ve odada duyulan sesler çoğu insan gibi bende de üç harfliler mevzusunu aklıma getirdi. Öyle bir şey çıkacak sandım. Meğerse evin içerisinde iç bir bölüm varmış, Ece de Çetin'in onsuz ne yapacağını görmek için bölüme giriyor ama anahtarı içeride unutuyor... Hikaye de böyle başlıyor.
Özcan Deniz yönetmenliği de gayet başarılı.
7/10
Orijinali nedir, bakayım ona da bi ara?Orjinalini de izleseydin. İspanyol filmi. Seversin.