2017 Öteki Taraf - Film Yorumları

Filmi bi arkadaşımın tavsiyesi ile izledim. Meryem dayak yiyor sen seversin dedi gittim izledim ve harika dövüyor Özcan Meryem'i. Salonda kahkaha attım.:F

Filme gelirsek kötü bi uyarlama olmuş. Filme belki Aslı çeker beni dedim oda saçma sapan bi karakter seçmiş kendine.:(
Filmde hiç bi karakteri sevmedim..

Meryem'im dayak yediği sahneden tekrar bahsedecekontrol olursak spoiler vermiş neyse:A
Filmin sonunda gizli hücreye tıkıyorlar. Aslıda çok güzel küfür ediyor harika şeyler saydırıyor Meryem'e.:Z

Valla stres attım o sahneleri izlerken.:F

Filne 5.5/10 veriyorum. @Çiğdem- @Forumdash @Harunnn60 Mutlaka izleyin.:A
aboovvv bu nasıl pis bir mesaj nasıl bir elem 😱 @mrt-06 nın bile yılan dili tutulur bunu yazsa 😱 ay neyse artık sokak şeysiyle uğraşmıcam duyduğuma göre bunun çocukluğuna inen bir düzine psikolog kaybolmuş kendilerinden haber alınamıyormuş, o yüzden kendine haline bıraktım :A @Çiğdem- @Harunnn60 @Forumdash

aboovvv bu nasıl pis bir mesaj nasıl bir elem 😱 @mrt-06 nın bile yılan dili tutulur bunu yazsa 😱 ay neyse artık sokak şeysiyle uğraşmıcam duyduğuma göre bunun çocukluğuna inen bir düzine psikolog kaybolmuş kendilerinden haber alınamıyormuş, o yüzden kendine haline bıraktım :A @Çiğdem- @Harunnn60 @Forumdash
Umarım bu filmin serisinin devamı çıksında @Harunnn60 @sokak sanati pişman olsunlar benim senaryodan kaçarlarken hatta televizyon dahada kalitesiz işine girsinde

Son düzenleme: