Çok korkutucu sahneler varmı 😕Hiç istenmiyor hiç sevilmiyor iğrenç bi karakter.
Çok korkutucu sahneler varmı 😕Hiç istenmiyor hiç sevilmiyor iğrenç bi karakter.
Çok korkutucu sahneler varmı 😕
Aaa o kötü oldu benim midem çok hassas öyle iğrenç şeyler göremem izleme hevesim kaçtıGerilim filmi var tabi. İğrenç mide bulandıran baya sahne var.s.s
Aaa o kötü oldu benim midem çok hassas öyle iğrenç şeyler göremem izleme hevesim kaçtı
Sayende diziyi izlemiş kadar oldum zaten iğrençlikleri görmeden20 yıllık küflenmiş konserveleri yiyordu bi sahnede ben bile kötü oldum. Patlamış mısır ağzımdan çıktı.
@sokak sanati Anlattığına göre Meryem beni taklit ediyor @pompy Senaryosunda bende mezardan çıkıyordum @xemrexxx @sokak sanatiHahaah @pompy nin senaryolar bazılarına ses olmuş nefes olmuş gerçek halini almış
Senaryo Özcana aitti sanırım? o biraz okumuş @pompy nin senaryoları sanırım@sokak sanati Anlattığına göre Meryem beni taklit ediyor @pompy Senaryosunda bende mezardan çıkıyordum @xemrexxx @sokak sanati
Senaryo Özcana aitti sanırım? o biraz okumuş @pompy nin senaryoları sanırım
Bir dahaki filminde boşluğa falan atar birilerini artık
Uyarlama diyordu filmde.
Yabancı dizilerde de birkaç defa gördüm @pompy yazdığı sahneler vardıSenaryo Özcana aitti sanırım? o biraz okumuş @pompy nin senaryoları sanırım
Bir dahaki filminde boşluğa falan atar birilerini artık
Tabi ki şaka İşin gırgırındayım yoksa biliyoruzYabancı filmden tabi ki saçmalamayın
aboovvv bu nasıl pis bir mesaj nasıl bir elem 😱 @mrt-06 nın bile yılan dili tutulur bunu yazsa 😱 ay neyse artık sokak şeysiyle uğraşmıcam duyduğuma göre bunun çocukluğuna inen bir düzine psikolog kaybolmuş kendilerinden haber alınamıyormuş, o yüzden kendine haline bıraktım @Çiğdem- @Harunnn60 @ForumdashFilmi bi arkadaşımın tavsiyesi ile izledim. Meryem dayak yiyor sen seversin dedi gittim izledim ve harika dövüyor Özcan Meryem'i. Salonda kahkaha attım.
Filme gelirsek kötü bi uyarlama olmuş. Filme belki Aslı çeker beni dedim oda saçma sapan bi karakter seçmiş kendine.
Filmde hiç bi karakteri sevmedim..
Meryem'im dayak yediği sahneden tekrar bahsedecekontrol olursak spoiler vermiş neyse
Filmin sonunda gizli hücreye tıkıyorlar. Aslıda çok güzel küfür ediyor harika şeyler saydırıyor Meryem'e.
Valla stres attım o sahneleri izlerken.
Filne 5.5/10 veriyorum. @Çiğdem- @Forumdash @Harunnn60 Mutlaka izleyin.
Umarım bu filmin serisinin devamı çıksında @Harunnn60 @sokak sanati pişman olsunlar benim senaryodan kaçarlarken hatta televizyon dahada kalitesiz işine girsindeaboovvv bu nasıl pis bir mesaj nasıl bir elem 😱 @mrt-06 nın bile yılan dili tutulur bunu yazsa 😱 ay neyse artık sokak şeysiyle uğraşmıcam duyduğuma göre bunun çocukluğuna inen bir düzine psikolog kaybolmuş kendilerinden haber alınamıyormuş, o yüzden kendine haline bıraktım @Çiğdem- @Harunnn60 @Forumdash
Meryem mezardan çıkıyor diyor @pompy yazmış senaryoyuaboovvv bu nasıl pis bir mesaj nasıl bir elem 😱 @mrt-06 nın bile yılan dili tutulur bunu yazsa 😱 ay neyse artık sokak şeysiyle uğraşmıcam duyduğuma göre bunun çocukluğuna inen bir düzine psikolog kaybolmuş kendilerinden haber alınamıyormuş, o yüzden kendine haline bıraktım @Çiğdem- @Harunnn60 @Forumdash
İzledin mi filmi sen.aboovvv bu nasıl pis bir mesaj nasıl bir elem 😱 @mrt-06 nın bile yılan dili tutulur bunu yazsa 😱 ay neyse artık sokak şeysiyle uğraşmıcam duyduğuma göre bunun çocukluğuna inen bir düzine psikolog kaybolmuş kendilerinden haber alınamıyormuş, o yüzden kendine haline bıraktım @Çiğdem- @Harunnn60 @Forumdash
harun ve sokak sanatina yaptığım nasılMeryem mezardan çıkıyor diyor @pompy yazmış senaryoyu
Umarım bunun serisi çıkar @Harunnn60 diziside çıksın bunuİzledin mi filmi sen.