Kendisinin kaliteden çok anlıyormuş gibi sürekli bu konuda ahkam kesmesi ama kaliteden bir haber oluşu trajikomik.
Saçını başını yol bunların bu defa destekliyorum seniKendisinin kaliteden çok anlıyormuş gibi sürekli bu konuda ahkam kesmesi ama kaliteden bir haber oluşu trajikomik.
İşin olmayan şeylere karışma çıyan.Saçını başını yol bunların bu defa destekliyorum seni
Hak edene hak ettiğini vermek vazifemiz, herkes haddini bilecek.Saçını başını yol bunların bu defa destekliyorum seni
Tuncay abi tek başına senin dizilerden daha reytingli ve kaliteli nanik sanaYasak Elma izleyenler bana kalite dersi verecek kapasiteye sahip olmadığına göre hadi yallah diyorum.
Resmen Kappak bu tebriksYukarıya inilmez yalnız. Zaten olduğun yer en dip.
Hayatım bunun için buradayım.Resmen Kappak bu tebriks
Bu konunun sonunda kaknemi böyle yolarsın bence sana güveniyoruzHayatım bunun için buradayım.
Bundan anca su şişesi kapağı olur.Resmen Kappak bu tebriks
Ünlü filozof yıldız argun kuyucu Yıldırım yılmaz ın dediği gibi 'arsıza kazık çakmışlar bir çıtırtı geldi demiş' seninki o hesap sesleri karıştırıyon yaniBundan anca su şişesi kapağı olur.
Zekamla yoluyorum ben insanları.Bu konunun sonunda kaknemi böyle yolarsın bence sana güveniyoruz
Yukarıya inilmez yalnız. Zaten olduğun yer en dip.
Durmayın daha da saplayın.Ünlü filozof yıldız argun kuyucu Yıldırım yılmaz ın dediği gibi 'arsıza kazık çakmışlar bir çıtırtı geldi demiş' seninki o hesap sesleri karıştırıyon yani
Daha da saplarsam geri dönüşü olmaz.Çok güzel olmuş tanıtım. Merakla bekliyorum.
Durmayın daha da saplayın.
Dur beni de bekle , pazartesi boşum.Al beni al.Çok güzel olmuş tanıtım. Merakla bekliyorum.
Çok güzel olmuş tanıtım. Merakla bekliyorum.
Yanlız konuda 60 kişi var @Aserat A saldırdıkça reyting artıyor resmen metres Leyla gibiymiş ErayDaha da saplarsam geri dönüşü olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?