Star Ömer - Dizi Yorumları

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,583
Reaksiyon puanı
62,903
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
2k7pl47.jpg


Star TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Ömer bu akşam yayın hayatına başlıyor.

Yapımcılığını OGM Pictures'ın, yönetmenliğini Cem Karcı'nın, senaristliğini Gülizar Irmak'ın üstlendiği iddialı yapımın kadrosunda Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay, Merve Dizdar, Zerrin Sümer, Onur Bilge, Serpil Gül, Gülçin Kültür Şahin, Muharrem Türkseven, Gamze Karaduman, Melike Güner ve Metehan Parıltı yer alıyor.

'Shtisel' adlı İsrail dizisinden uyarlanan, müezzin Ömer ve kendisinden yaşça büyük Gamze'nin imkansızlıklara direnen aşk hikayesini konu alan Ömer, yeni bölümleriyle her Pazartesi 20.00'de Star'da!
 

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,583
Reaksiyon puanı
62,903
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Dizinin atmosferi ve soft havasını beğendim (orijinal dizi de böyleymiş sanırım) ama yaklaşık 2 buçuk saat sürdüğü için bazı yerlerde tempo çok düştü maalesef. Kesinlikle kötü bir dizi değil ama olaylı ve hareketli iş aramak isteyenlerin tercihi olur mu bilmiyorum. Ama bir yandan da performanslar öyle güzeldi ki onlar için bile izlenir. Selahattin Paşalı'nın ilk ciddi TV başrolünde yine yıldız gibi parlaması, Gökçe Bahadır'ın aşırı güzel ve doğal yaş alması, Ömer ve Gamze'nin uyumu harikaydı. Zaten gelecek bölümü izlemek için en büyük motivasyonlarım da onların hikayesi. :bhr: Barış Falay konusunda benim de şüphelerim vardı ama izleyince sırıtmadığına kanaat getirdim. Merve Dizdar da 5 çocuk dışında Gülben'in enayiliğini alıp gelmiş gibiydi ama performansını tartışamam. Gamze Karaduman'ın her rolünde enerjisiyle sahne çalmasını da ayrıca beğeniyorum. :Z Kısacası pazartesininin yeni lideri olur iddiamı tekrar düşüneceğim ama yarın meraktan bile olsa güzel açılış yapacağı kesin.
 

cokiyitvci

Favori Üye
Katılım
30 Haziran 2011
Mesajlar
32,279
Reaksiyon puanı
13,352
Puanı
1,060
Onda hem fikiriz abim. :A
İlk bölümü bugün akşama doğru internetten izledim, şimdi yorumluyorum; @The_Erinch @EmreCan

Çok sıkıcı ve durağan bir iş olmuş. İzlemeye devam etmem internetten. Olay ve hareket çok olmaz gibi bu dizide. Ya da reyting için birkaç bölüm yaparlar, sonra yine aynı tas aynı hamam olur. Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır'ın oyunculuğu çok iyi olmasına rağmen dizi OLMAMIŞ maalesef.
 

Gizmen

Favori Üye
Katılım
12 Nisan 2018
Mesajlar
6,925
Reaksiyon puanı
2,884
Puanı
360
Yaş
24
İçimden bir ses yarın istenen yükselişi yakalayamayacak diyor ama umarım yanılırım. Bölüm çok güzel ilerliyor. Gündem göndermeleri de çok güzel.
 
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam

12.Adam

Favori Üye
Katılım
4 Nisan 2016
Mesajlar
25,647
Reaksiyon puanı
28,295
Puanı
1,060
İzleyemedim henüz. Orijinalinin ilk bölümünü izlemiştim yakın zamanda. Kadrosundan dolayı şans vermeyi düşünüyorum aslında. :A Sen izledin mi?
Asortik bey iletilere senin kadar hızlı geri dönüş yapsa izlemem anlam kazanacak ama... :A İki de iki yaptım.
 
  • Güldürdün
Reactions: Özgür