İzleyemedim henüz. Orijinalinin ilk bölümünü izlemiştim yakın zamanda. Kadrosundan dolayı şans vermeyi düşünüyorum aslında.@Özgür beyciğim, diziyi nasıl buldun ?
İzleyemedim henüz. Orijinalinin ilk bölümünü izlemiştim yakın zamanda. Kadrosundan dolayı şans vermeyi düşünüyorum aslında.@Özgür beyciğim, diziyi nasıl buldun ?
Asortik bey iletilere senin kadar hızlı geri dönüş yapsa izlemem anlam kazanacak ama...İzleyemedim henüz. Orijinalinin ilk bölümünü izlemiştim yakın zamanda. Kadrosundan dolayı şans vermeyi düşünüyorum aslında.Sen izledin mi?
Aman ondan hayır gelmez boşver.Asortik bey iletilere senin kadar hızlı geri dönüş yapsa izlemem anlam kazanacak ama...İki de iki yaptım.
Evet , farklı bir iş.Bazı sahneleri şey gibi hani kapanan bir kanal varya o kanallik bir dizi gibiAman ondan hayır gelmez boşver.Beğendin mi peki?
Nerede alıntı yapmıştın cevap verecektim ama araya iş girince unuttum.Asortik bey iletilere senin kadar hızlı geri dönüş yapsa izlemem anlam kazanacak ama...İki de iki yaptım.
Son yorum derken gündem göndermeleri konusunda mı ?Son yorumunuzundan biraz ipucu verir misiniz?
Evet evet.Son yorum derken gündem göndermeleri konusunda mı ?
Günun Reyting konusuna.Nerede alıntı yapmıştın cevap verecektim ama araya iş girince unuttum.
Kusuruma bakma görmüştüm ama yazmayı unutmuşum. Dizide bir karakter var tam ismi neydi bilmiyorum işte açık kadınlar bizim aile kültürümüzü bozuyor tarzında konuşmalar yaptı. Ömer de erkek de gözüne sahip çıkmayı bilmeli dedi. Gündemden kastım bu şekilde ki konular. Daha dizide çok kültürsel atlayamadığımız sınıfları iğneleyen çok sahne var.Evet evet.
------
Günun Reyting konusuna.
Estağfurullah.Camiden çıktıktan sonraki sahneyi söylüyorsun, şimdi dank etti. Tahir , Ömer 'in abisi.Kusuruma bakma görmüştüm ama yazmayı unutmuşum. Dizide bir karakter var tam ismi neydi bilmiyorum işte açık kadınlar bizim aile kültürümüzü bozuyor tarzında konuşmalar yaptı. Ömer de erkek de gözüne sahip çıkmayı bilmeli dedi. Gündemden kastım bu şekilde ki konular. Daha dizide çok kültürsel atlayamadığımız sınıfları iğneleyen çok sahne var.
Bu akşam fragman verilecektir. Hatta 10 dk sonra verilebilir.sinema icerisinde filmi izlerken arka planda 2.dakika da baslayan muzigi, cinema paradiso, la vita bella vb kult filmlerdeki melodram muziklere benzettim cok host dusunulmus,tadimlik.
ustte vidyonun devamindaki sahnelerde gamze nin, zeynep isminde bi arkadasi ile karsilasmasi bence bosa eklenmis bir sekans degildi.
zeynep'in, yakinda yapilacak es dost ozel bulusmasina gamze'yi davet etmesi, sonraki bolumde buna bagli sahnelerin islenecegi kapisini acti .
ufak tefek cinayetler dizisi_vibe'i aldim bu iki dost arasinda.
star tv nin resmi youtube sayfasinda 'diziye dair en son eklenen vidyo(3.bolum 2.fragman) 6 gun olmus... 4.bolume dair tanitim,on izleme, fragman halen eklenmemis, bu normal mi sizce? @Aserat , @STAR
Orjinalinde temas yoktu. 😎
Orjinalinde temas yoktu. 😎
@kimmeryali_conan o karakter bizimkilerin eklemesi. Shtisel'de böyle birini hatırlamıyorum. Dizi bizde orjinaline göre daha çok başroller odaklı gidiyor. Bir de ekstradan Nisa karakteri bu derece dram aktarılmıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?