hasancrtk16
Üye
Dizide bariz hatalar var özellikle arabalar konusunda hata çok cinayet günü trafikte 2010 model üstü araçlar var @Forumdash .
Başta şunu söylim. Diziden hiç umutlu değildim ama çekim kalitesiyle resmen avrupai sinema tadında izledim. Kesinlikle sinema izlemeyi sevenler çekimler için baksın @OzaN @MEnes @sürgünüm @MasacRE- @destere kolay kolay türk dizilerine birilerini etiketlememhele @OzaN'ı hiç etiketlemem türk dizilerine düşünün öyle güzeldi ilk bakılası yanı var
Bu sezon baya kaliteli diziler geldi. İçerde, VS ve bu dizi. Geçen sene tvde hiçbişey yoktu bu sene neyi izlesek diye dört dönüyoruz.
@xemrexxx Timur'un sonunda (my ilk 2 sezondan sonra) düzgün iş yapmiş. Yabancı yönetmeni erken göndermişler. Onsuz çekim kalitesi değişmez umarım![]()
Zaten daha ilk bölümdüfahriye ve gülcan için zaten izleyecektim diziyi beni etiketlememişler kaçırdım bölümü ama netten size yetişirim ..![]()
işte ilk bölümü canlı kanlı izleyemedim kaçırdım demem o yüzdendiZaten daha ilk bölümdü![]()
Şekil A gibi izleme @destere adam hem lak lak edıyo hem izlemeye calişiyorşu an 25 dk yi bitirdim konu ne hala giremediler![]()
konuşmalar çok uzun fahriyoşun yürüyüşü 6.5 dk sürdü hürremin zafer yürüyüşü bile 4 dk idiŞekil A gibi izleme @destere adam hem lak lak edıyo hem izlemeye calişiyor![]()
Myden(ilk 2sezon) sonra 40 yılın basında kaliteli iş yapmiş timurun oturda izlekonuşmalar çok uzun fahriyoşun yürüyüşü 6.5 dk sürdü hürremin zafer yürüyüşü bile 4 dk idi![]()
suskunlar da kaliteliydiMyden(ilk 2sezon) sonra 40 yılın basında kaliteli iş yapmiş timurun oturda izle![]()
Suskunlar ilk bi kaç sonrası Ahmet Kaya şarkılarısuskunlar da kaliteliydi
kavak yelleri dekendi kulvarında kaliteliydi ilk 2-2.5 yıl![]()
ıyyy güccük sıral deme sinirim tepeme çıkıyor.ssSuskunlar ilk bi kaç sonrası Ahmet Kaya şarkılarıkavakları dillendirmek istemem bile
Cakma GGniz de var, unutmadık
![]()
öbgz de aynı performansı göstermişti 5 reytingle başlayıp 15 lere kadar sıçramıştı reytingi... hatta aşk ve ceza diye senin parlağın murat kaldırımla nurgül yeşilbardağın dizisi salı günleri liderdi öbgz iki haftada onları güzel bir silkeledi sonra çöpe attııyyy güccük sıral deme sinirim tepeme çıkıyor.ss
kavaklar kendi kulvarında gayet kaliteliydi misal my nasıl en kaliteli oldu bir yanda senin garadanalar bir yanda yakup09 un öyle bir döner @destere ki dizisi var diye öne çıktı game of thrones falan olsa dönem dizisi olarak rakibi belki yarış eşit giderdineyse adamı bayılttılar işler ilginçleşiyor çüzzz hadi
![]()
Myden(ilk 2sezon) sonra 40 yılın basında kaliteli iş yapmiş timurun oturda izle![]()
Melekler Korusun da kaliteli bir diziydi.suskunlar da kaliteliydi
kavak yelleri dekendi kulvarında kaliteliydi ilk 2-2.5 yıl![]()
tims in özü gençlik ve dönem dizileriMelekler Korusun da kaliteli bir diziydi.Tims'in gençlik dizileri güzel oluyordu bence özüne geri dönsünler.
![]()
neyse ilk bölüme yorumum 2017 model ezel diye bekleyip night of feat suskunlar çıktı dizi![]()
ilk bölümü izledim genel anlamda güzel bir dizi oyuncular harika senaryo iyi sayılır sadece şu cezaevi kısmı olmamıştı sanki dağhan (bu ismi çokmu aramışlar illaki başrole böyle karpuz gibi bir isim bulmaları gereklimiydineyse ilk bölüme yorumum 2017 model ezel diye bekleyip night of feat suskunlar çıktı dizi![]()