Başta şunu söylim. Diziden hiç umutlu değildim ama çekim kalitesiyle resmen avrupai sinema tadında izledim. Kesinlikle sinema izlemeyi sevenler çekimler için baksın @OzaN @MEnes @sürgünüm @MasacRE- @destere kolay kolay türk dizilerine birilerini etiketlememhele @OzaN'ı hiç etiketlemem türk dizilerine düşünün öyle güzeldi ilk bakılası yanı var
Bu sezon baya kaliteli diziler geldi. İçerde, VS ve bu dizi. Geçen sene tvde hiçbişey yoktu bu sene neyi izlesek diye dört dönüyoruz.
@xemrexxx Timur'un sonunda (my ilk 2 sezondan sonra) düzgün iş yapmiş. Yabancı yönetmeni erken göndermişler. Onsuz çekim kalitesi değişmez umarım![]()
Evet izlemiştim o da harikaydı. şimdi sen öyle diyince TNo izlerken yorumumda da söykemiştim o zamanlar. Olaylar işlenirken kendi kendime delil sunuyordum. Bu diziyi izlerken de susmak bilmedim. İğne izini göster filan diye ekrana bağırdımBen de izledim diziyi hatta tam yazacaktım buraya sen etiketledin. Gerçekten güzeldi ilk bölüm, hikaye sağlam çekimler falan baya iyiydi. Başrol de Engin Akyürek zaten on numara oyuncu. Devam edeceğim bakalım ilgimi çekti.
Bu arada ilk bölüm konusunu The Night Of'a benzettim ben izlemiştim değil mi o diziyi sen? Bir esinlenme var gibi oradan sanki![]()
Çok dizim oldu özellikle bu kadar Türk dizisi izleme taraftarı değildim malum 2 saat üzeri olduğu için çoğu. Bilmiyorum belki ilk bölümüne bakarım ama buna da bağlanırsam sinema ve yabancı diziler aksayacak ondan korkuyorum.Başta şunu söylim. Diziden hiç umutlu değildim ama çekim kalitesiyle resmen avrupai sinema tadında izledim. Kesinlikle sinema izlemeyi sevenler çekimler için baksın @OzaN @MEnes @sürgünüm @MasacRE- @destere kolay kolay türk dizilerine birilerini etiketlememhele @OzaN'ı hiç etiketlemem türk dizilerine düşünün öyle güzeldi ilk bakılası yanı var
Bu sezon baya kaliteli diziler geldi. İçerde, VS ve bu dizi. Geçen sene tvde hiçbişey yoktu bu sene neyi izlesek diye dört dönüyoruz.
@xemrexxx Timur'un sonunda (my ilk 2 sezondan sonra) düzgün iş yapmiş. Yabancı yönetmeni erken göndermişler. Onsuz çekim kalitesi değişmez umarım![]()
Etkileyici yanı sinema çekimi olduğundanÇok dizim oldu özellikle bu kadar Türk dizisi izleme taraftarı değildim malum 2 saat üzeri olduğu için çoğu. Bilmiyorum belki ilk bölümüne bakarım ama buna da bağlanırsam sinema ve yabancı diziler aksayacak ondan korkuyorum.![]()
Tv izlemiyorum pek rastlamam zor bu yüzden. Netten izlersem anca izlerim o da süresine bağlı tamamen, üşenmemem lazım.Etkileyici yanı sinema çekimi olduğundanilla bu hafta denk gelirsin bi haftada 10 kere verilir
![]()
Çok dizim oldu özellikle bu kadar Türk dizisi izleme taraftarı değildim malum 2 saat üzeri olduğu için çoğu. Bilmiyorum belki ilk bölümüne bakarım ama buna da bağlanırsam sinema ve yabancı diziler aksayacak ondan korkuyorum.![]()
La bu ara çok izliyorum normalde bakmazdım bu kadar yerli dizi.Gel la gel güzel dizi valla yabancı dizi havasındaydı resmen tabi süre yine uzun o ayrıHangi yerli dizileri izliyorsun söyle bırakman gerekeni söyleyeyim onun yerine buna başla
![]()
La bu ara çok izliyorum normalde bakmazdım bu kadar yerli dizi.Diriliş var, İçerde var, Cesur ve Güzel var bi de şu yeni başlayan Bu Şehir Arkandan Gelecek.
![]()
Buna da bakarsam 5 dizi olacak ve beni aşar o kadarı.
![]()
La onu da 9 bölüm izledim Kıvanç hatrına ve fena gitmiyor.Cesur ve Güzel izliyorsan rakibiz o zamanBence onu bırak buna gel perşembe günkü dizin bu olsun ne yapcan onu klasik yerli aşk dizisi havası var o dizide
![]()
La onu da 9 bölüm izledim Kıvanç hatrına ve fena gitmiyor.Benim kötü huyum başladım mı yarıda bırakamıyorum.
Bunun fragmanlarına baktım da şimdi izlenebilitesi var gibi ama bilmiyorum boş zamanımda ilk bölüme bakarım belki bir ihtimal üşenmezsem.
![]()
Fragmanlarda çok kasvetliydi ama izlerken film tadını alıyorsun gayet güzeldi değil harikaydı@Forumdash ne diyorsun bekledigin gibi çıktı mı dizi merak ediyorum.
VS bi kaç bölümden sonra CvG izliyordum taki bugune kadarLa bu ara çok izliyorum normalde bakmazdım bu kadar yerli dizi.Diriliş var, İçerde var, Cesur ve Güzel var bi de şu yeni başlayan Bu Şehir Arkandan Gelecek.
![]()
Buna da bakarsam 5 dizi olacak ve beni aşar o kadarı.
![]()
netice ne şimdi @MEnes @MasacRE- @destere üçünüz de beğenirseniz en iyisi izlememek demek ki fahriyeyle gülcan soyunuyor demektir başka bişi yokturzaten @Billy Kane ile @Çiğdem- beğendiyse uçarak kaçmal diziden
![]()
Çekimler için dizi izlenmez ki hele yerli dizi hiç.Başta şunu söylim. Diziden hiç umutlu değildim ama çekim kalitesiyle resmen avrupai sinema tadında izledim. Kesinlikle sinema izlemeyi sevenler çekimler için baksın @OzaN @MEnes @sürgünüm @MasacRE- @destere kolay kolay türk dizilerine birilerini etiketlememhele @OzaN'ı hiç etiketlemem türk dizilerine düşünün öyle güzeldi ilk bakılası yanı var
Kısmet, boş zamanımda bakmaya çalışacağım artık üşenmezsem.İki dizide de iyi erkek oyuncu+güzel kadın oyuncu varOrada Kıvanç-Tuba burada Engin-Fahriye
Ama o dizinin tanıtımdan anladım bana gelmeyeceğini. Bu iyi görünüyordu bakayım dedim 1 bölüm şans vereyim yoksa ben de pek yerli dizi izlemem biliyon
Neyse izledim güzeldi işte sen de yeter ki o bir bölümü izle devamını getirirsin zaten
![]()
Tam tersi dizi bu bölümden sonra açılacak gibi duruyor. Bu kadar erken olmasını beklemiyordu kimse Kıvanç intikam moduna girdi daha iyi olacak gibi.VS bi kaç bölümden sonra CvG izliyordum taki bugune kadarSuhan herşeyi öğrendi Cesur'un lehine değil olaylar zevk vermiyor
![]()
Biliyorum senin türk dizisi izlemiyeceğini, yabancı dizilerde bu kişi buna bakar diye aklımızdan geçirdiğimiz gibi sinema kalitesinde gibi bol film izliyorsun belki hoşuna gider diye haber edeyim dedimÇekimler için dizi izlenmez ki hele yerli dizi hiç.![]()
Sonuçta yine aşık olacak 3- bölüme hazine filan bahaneKısmet, boş zamanımda bakmaya çalışacağım artık üşenmezsem.
Tam tersi dizi bu bölümden sonra açılacak gibi duruyor. Bu kadar erken olmasını beklemiyordu kimse Kıvanç intikam moduna girdi daha iyi olacak gibi.![]()