"Ölüm Bizi Ayıramaz" 1.BÖLÜM (22.12.2011)

Alice ve Harikalar diyarında güzel vakitler geçirmeniz dileğiyle.

@19 Eyvallah.

Burak hiç ama hiç mod olmayı haketmiyorsun Sebebi;

Kaç haftadır internet yoktu internet imkanı geldi 28 Ocağa kadar sık sık buradayım ve Sabah giriyorum Akşam geldiğimde ise bir de ne görüyorum Ozan'a çataşmalar her mesajında hakaret gibi bir şey şimdide burada aynı şeyleri yapmışın bu 5.konu ve burada yazmak nasipmiş kendine gel Mod gibi davran bu davranılar Modluğuna yakışmıyor

Radikal konusmak gerekirse hosuma gitmedi.Emegin için tesekkür edebilirim sadece.

Burak hiç ama hiç mod olmayı haketmiyorsun Sebebi;

Kaç haftadır internet yoktu internet imkanı geldi 28 Ocağa kadar sık sık buradayım ve Sabah giriyorum Akşam geldiğimde ise bir de ne görüyorum Ozan'a çataşmalar her mesajında hakaret gibi bir şey şimdide burada aynı şeyleri yapmışın bu 5.konu ve burada yazmak nasipmiş kendine gel Mod gibi davran bu davranılar Modluğuna yakışmıyor
Sen mi karar veriyorsun buna.Bende BuraK abinin çatismalarini görüyorum ama bence hepsinde sonuna kadar hakli.Reyting kavgasinda da hakli burda da hakli.Mod diye diziyi begenmek zorunda mi?Açikçasi ben bu diziyi hiç begenmedim.şimdiye kadar okuduğum en kötü senaryo bu oldu.

Sen mi karar veriyorsun buna.Bende BuraK abinin çatismalarini görüyorum ama bence hepsinde sonuna kadar hakli.Reyting kavgasinda da hakli burda da hakli.Mod diye diziyi begenmek zorunda mi?Açikçasi ben bu diziyi hiç begenmedim.şimdiye kadar okuduğum en kötü senaryo bu oldu.

Tesekkürler fikrin için

Sana hataları sıralıyorum;

-Çok gereksiz kısım var.
-Senaryo sıkıcı.
-Herhangi bir aksiyon yada heyecandan uzak.
-Hikayenin çok etkileyici olduğu söylenemez.Orjinal yada özgün değil.

Kişisel eleştiriler.İyi lafları duyarken kötüleri kulak ardı edersen hiç başarılı olamazsın.Benden uyarması.

Sana hataları sıralıyorum;

-Çok gereksiz kısım var.
-Senaryo sıkıcı.
-Herhangi bir aksiyon yada heyecandan uzak.
-Hikayenin çok etkileyici olduğu söylenemez.Orjinal yada özgün değil.

Kişisel eleştiriler.İyi lafları duyarken kötüleri kulak ardı edersen hiç başarılı olamazsın.Benden uyarması.

1.bölümden böyle elestiriler yapmak ne kadar anlamli tartisilir..

1.bölümden böyle elestiriler yapmak ne kadar anlamli tartisilir..

Konuyu okudum dizi başlamadan önce.O konudan doğru düzgün birşey çıkamayacağı açık.Çok klasik senaryolar.İlk bölümde de anladım ki senaryo oldukça sıkıcı ve yaratıcı değil.Yok kadın hastadır adam gider en yakın arkadaşıyla beraber olur.Sonra kadın boşanır başkasıyla evlenir sonra adam pişman olur bunun peşinden koşar...Off off...Ne diyebilirim buna..

Konuyu okudum dizi başlamadan önce.O konudan doğru düzgün birşey çıkamayacağı açık.Çok klasik senaryolar.İlk bölümde de anladım ki senaryo oldukça sıkıcı ve yaratıcı değil.

Tamam sen bilirsin, senin fikrin, senin düsüncen. Zorla oku demiyoruz sana :) Begenirsen begenirsen, begenmezsen de bir kere dersin ve biter. 1000 defa demene gerek yok.

Tamam sen bilirsin, senin fikrin, senin düsüncen. Zorla oku demiyoruz sana :) Begenirsen begenirsen, begenmezsen de bir kere dersin ve biter. 1000 defa demene gerek yok.

Benim yaptığım eleştiriyi görmezden geliyorsun.Sorun burda.Sen böyle devam et.Çok başarılı olursun(!)

Hayaller dünyası.Alice İn Wonderland.Şak şak şak diye alkışlar.Sahte gülümsemeler.Çok güzel olmuş harika diye kalbini kırmama çabaları.Kendi yolunda ilerle.Kötü adamda oluruz.İyiler ilk görüşte tanınmaz zaten.Ne kadar duyarlı olduklarını gördük herkesin.Türkiye'de neler oluyor adamlar aşk meşk derdinde.Yok başkalarını pof poflayıp kendini iyi gösterip rant sağlama.İyi görünme hayran bırakma çabaları.Arkadaşlık edinme uğraşları.Çok yazık başka birşeye gerek yok.Burada birşey söylüyorsak iyiliğin için söylüyoruz.Ama anlayana.Eşek ne anlar hoşaftan hesabı.Bizimkiside o misal.

(Eşek sana demedim.Üstüne alındıysan senin sorunun)

Son düzenleme:

Benim yaptığım eleştiriyi görmezden geliyorsun.Sorun burda.Sen böyle devam et.Çok başarılı olursun(!)

Hayaller dünyası.Alice İn Wonderland.

Herkesin elestirilerini kaale aliyorum tabi ki. Bir arkadasimiz "ilerleyen bölümlerde macera katsin daha iyi olur" dedi ve 2.bölümde bol bol macera olacaktir dizide. Ama senin bu yapmis oldugun sey elestiri degil (!)

Herkesin elestirilerini kaale aliyorum tabi ki. Bir arkadasimiz "ilerleyen bölümlerde macera katsin daha iyi olur" dedi ve 2.bölümde bol bol macera olacaktir dizide. Ama senin bu yapmis oldugun sey elestiri degil

İlginç.Çok ilginç hemde.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ölüm Bizi Ayiramaz 2.bölümüyle yarin sizlerle :)