O zaman kanal Öğretmen'i riske atmış oluyor böyle. Geçici olduğunu düşünmüyorum.Geçici çözüm bu tarih
O zaman kanal Öğretmen'i riske atmış oluyor böyle. Geçici olduğunu düşünmüyorum.Geçici çözüm bu tarih
Gününe gelir yakındaSavaşçı'nın oyuncuları toparlayıp çekimlere başlamasına daha çok var o dizinin keyfini bekleyemez kimse.
Öğretmeni deneyecek ayrıca Zümrüdüanka ve Baraja şans tanıdı bunu demek istedim aslında. Savaşçı yapımcı halledemezse o kendi sorunu tabi.O zaman kanal Öğretmen'i riske atmış oluyor böyle. Geçici olduğunu düşünmüyorum.
Kimsesiz Değiller cuma günü olursa ne olacak acaba?Çekimler bu hafta başlanılacak denildi en son. Bu hafta başlansa 1.5 haftaya bölüm hazır olur, sonra ne olacak bilmiyorum.
Cumartesi ve Salı günü boşalır. .Kimsesiz Değiller cuma günü olursa ne olacak acaba?
Doğru.Cumartesi ve Salı günü boşalır. .
Cumartesi ve Salı boşalırsa, boşaldığı gibi tekrar dolar ama. Son Yaz ve Kefaret gelir.Doğru.
Beklentimiz o yönde.umarım iyi retingler alır yeni sezonda
Onlara zaman var o zamana kadar belki bu final yapar.Cumartesi ve Salı boşalırsa, boşaldığı gibi tekrar dolar ama. Son Yaz ve Kefaret gelir.
Gelir gelmez başladın asılsız iftiralarına. 😱 İlk sezonda ortalama 8-9 aldı yani düşe düşe ilerleme diye bir şey yok.Hande Erçel'in yaz dizisi yüzünden asıl gününden mi oldu yani?
İlk sezonda reytingleri düşe düşe ilerliyordu zaten, kısa zamanda final haberi gelir. FOX'tan üvey evlat muamelesi görmesine ben bile üzüldüm.
Hmm 1. ve 2. bölümün reytingleri hiç öyle dedirtmiyor nedense.Gelir gelmez başladın asılsız iftiralarına. 😱 İlk sezonda ortalama 8-9 aldı yani düşe düşe ilerleme diye bir şey yok.
Düşe düşe mi? 7 - 8 reyting alıyordu, hatta 18 Mart'ta yayınlandığında AB'de 9 reyting almış.Hande Erçel'in yaz dizisi yüzünden asıl gününden mi oldu yani?
İlk sezonda reytingleri düşe düşe ilerliyordu zaten, kısa zamanda final haberi gelir. FOX'tan üvey evlat muamelesi görmesine ben bile üzüldüm.
Ay evet ilk bölümde 10'dan 9'a düşmüştü şok edici bir düşüş gerçekten.Hmm 1. ve 2. bölümün reytingleri hiç öyle dedirtmiyor nedense.
Ki bu da Hande Erçel'in yaz dizisi yüzünden gününden olduğu gerçeğini değiştirmiyor sanırım.
Düşe düşe mi? 7 - 8 reyting alıyordu, hatta 18 Mart'ta yayınlandığında AB'de 9 reyting almış.
İkinci cümlem göz ardı edildiğine göre haklıyım demektir.Ay evet ilk bölümde 10'dan 9'a düşmüştü şok edici bir düşüş gerçekten.