Bitmedi. Sete çıkacak.
Bitmedi. Sete çıkacak.
Sence iş yapar mı bence yaparPazar günü sadece Arıza var iyi iş yapan, bir de Masterchef. Savaşçı kitlesi bunu izlese, diğer dizilerden de az çok izleyici çekse günün en çok izleneni olabilir.
Yapması muhtemel. Savaşçı kitlesi bence izler, kendi izleyici kitlesinden de 1 - 2 reyting alırsa tamamdır bu iş.Sence iş yapar mı bence yapar
O hayat benimi de savaşçı için harcadılar şimdi savaşçıyı öğretmen için harcadılarİlk sezonlar izlemedim ama son 1 buçuk sezondur izlemeye başladım. Dizi kaç yıldır Pazar akşamları FOX'u idare etti dediğin gibi. Yapım şirketi ile ilgili sorunlar diziye yansımaz umarım daha. Berk Oktay ile anlaşma imzalanmış, Sarp Levendoğlu ve Murat Serezli ile görüşmeler devam ediyormuş.
Diziyi bitirir o hamle.
Umarım ya çok yazık olucak o kitleyeGitmeli, yoksa cidden TV başında ki izleyiciye Allah akıl fikir versin derim. Tekrar tekrar izledikçe diziyi daha iyi anladım. Umarım kanal tekrarlarını şu aralar iyi verir.
Harcanmadı daha Savaşçı. Hemen harcandı, bitti yorumları geldi ya. Dizi en fazla gün değiştir o kadar.O hayat benimi de savaşçı için harcadılar şimdi savaşçıyı öğretmen için harcadılar
Kanala kaldı bundan sonrası.Umarım ya çok yazık olucak o kitleye
Ben uygulama yükledim oradan izliyorum şuan başladıFOX'un canlı yayını 4 - 5 dakika geriden geliyor.
Rüyanda zaar.Hala AB boşluğu var Star erken davransa Öğretmen'den önce izleyiciyi kapar.
Ne Savaşçı için yolun sonu, ne de Öğretmen düşük reyting alacak. Kanal Pazar gününe aldı illa ki bir bildiği vardır, Ramo'nun gün değişikliğinde yaşadığı yükselişi yaşayacaktır.Savaşçı'ya yolun sonu görünüyor gibi. Öğretmen'in bu sezon iyi reytingler alacağını düşünmüyorum ama umarım yanıltır 😀
5 reyting aldı ama elde bölüm yok, dizi sete çıkmadı. Kanal ne yayınlayacak abi? Yaparsın Aşkım ile Pazar günü bir kâr elde edemez ki.Savaşçı bu hafta 5 üzeri rating almadı mı? Yani Savaşçıyı mı harcadılar....
Savaşçı'nın 4 sezondur oturmus bir kitlesi var pazar günü, yine de gün değişikliği kötü etkileyecektir benceNe Savaşçı için yolun sonu, ne de Öğretmen düşük reyting alacak. Kanal Pazar gününe aldı illa ki bir bildiği vardır, Ramo'nun gün değişikliğinde yaşadığı yükselişi yaşayacaktır.
İlla ki. Ama izleyicisi bence kolay kolay bırakmaz diziyi hangi gün olursa olsun.Savaşçı'nın 4 sezondur oturmus bir kitlesi var pazar günü, yine de gün değişikliği kötü etkileyecektir bence
Savaşçı'nın oyuncuları toparlayıp çekimlere başlamasına daha çok var o dizinin keyfini bekleyemez kimse.Yok artık, 5.56 reyting alan diziyi akıştan çıkarmak... Büyük ihtimalle pazar günü diziyi deneyecek, Savaşçı bölüm çekene kadar duruma bakacaklar.
Geçici çözüm bu tarihO başka gün iyi gitmez bence. Pazar günü kaç yıldır oturmuş bir kitlesi var.