'Öğretmen'in Yeni Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu! | FOX

İlk sezonlar izlemedim ama son 1 buçuk sezondur izlemeye başladım. Dizi kaç yıldır Pazar akşamları FOX'u idare etti dediğin gibi. Yapım şirketi ile ilgili sorunlar diziye yansımaz umarım daha. Berk Oktay ile anlaşma imzalanmış, Sarp Levendoğlu ve Murat Serezli ile görüşmeler devam ediyormuş.

Diziyi bitirir o hamle. :(
O hayat benimi de savaşçı için harcadılar şimdi savaşçıyı öğretmen için harcadılar :A

20200926_222901.jpg

Savaşçı'ya yolun sonu görünüyor gibi. Öğretmen'in bu sezon iyi reytingler alacağını düşünmüyorum ama umarım yanıltır 😀

Savaşçı'ya yolun sonu görünüyor gibi. Öğretmen'in bu sezon iyi reytingler alacağını düşünmüyorum ama umarım yanıltır 😀
Ne Savaşçı için yolun sonu, ne de Öğretmen düşük reyting alacak. :A Kanal Pazar gününe aldı illa ki bir bildiği vardır, Ramo'nun gün değişikliğinde yaşadığı yükselişi yaşayacaktır.

'Savaşçı'nın çekimlerine başlanılıp bölüm tamamlanınca, kaset kanala teslim edildikten sonra ne olacak asıl önemli olan o bence şuan. Medyapım'ın açıklaması vardı 32 bölüm daha çekilecek diye, o şekilde devam ederlerse Savaşçı yeni güne geçer.

Zümrüdüanka'ya tam gaz devam, sözde Cumartesi olacaktı Öğretmen. :A :F

Fragmana gelecek olursak sezon başladıktan 2 - 3 bölüm sonra yaşanır muhtemelen tıpkı Baraj'da olduğu gibi. Öğrenciler kıyafetlerini nasıl değiştirdiler? Zeynep oraya nasıl girdi? Umarım senaryoda bir eksiklik, açıklık bırakılmamıştır. Merakla bekleniyor Akif Öğretmen. :bhr:

Ne Savaşçı için yolun sonu, ne de Öğretmen düşük reyting alacak. :A Kanal Pazar gününe aldı illa ki bir bildiği vardır, Ramo'nun gün değişikliğinde yaşadığı yükselişi yaşayacaktır.
Savaşçı'nın 4 sezondur oturmus bir kitlesi var pazar günü, yine de gün değişikliği kötü etkileyecektir bence :A

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Yok artık, 5.56 reyting alan diziyi akıştan çıkarmak... Büyük ihtimalle pazar günü diziyi deneyecek, Savaşçı bölüm çekene kadar duruma bakacaklar.

Yok artık, 5.56 reyting alan diziyi akıştan çıkarmak... Büyük ihtimalle pazar günü diziyi deneyecek, Savaşçı bölüm çekene kadar duruma bakacaklar.
Savaşçı'nın oyuncuları toparlayıp çekimlere başlamasına daha çok var o dizinin keyfini bekleyemez kimse. :A

• Güldürdün
Reactions: Klaus and Yiğitt