Seninkileri de biliyorsunBiten tek bir dizi var onu da biliyorsun.
Seninkileri de biliyorsunBiten tek bir dizi var onu da biliyorsun.
Enver Dedecigim iste, hep pamuk kalplidir o. Biyiklari da unutmayalim.Senaristten önce yçnetmen değişmeli...
Enver nerdeyse birebir Kadın'daki rölünü oynuyor sadece kıyafeti değişmişti @kerem izlemiyorsan yine de spoiler içine alayım.
Çocuklar için yemek istenıyor. Enver ben götürcem derken ne kadar naifti. Sanki polis teşkılatının başi filan değil de karşisinda Bahar varmiş da naza çekiyormuş kendini gibi ne kadar naiflikle "ben götürcem içeri yemekleri" deyişi var görmen gerek
Yok cok izleyemedim malasef. Fragmanda azcık LCDP'ye benzettim. Oraya cadir filan kurulmuş. Ama malasef o heycanı alamadım diziden. Zaten cocuk oyuncular başta olmak üzere oyunculuklar çok kötü. Yçnetmen kesinlikle değişmeli. Belki oyuncukları iyidir aslındaEnver Dedecigim iste, hep pamuk kalplidir o. Biyiklari da unutmayalim.
Satilmis da dizide yer aliyor, fark ettin mi bilmiyorum.
Sonunda benim gibi düsünen biri oldu. @Aserat @alperuz @Bully'e sorsak harika olmus dedikleri icin bende mi bir sorun var dedim bir an.Yok cok izleyemedim malasef. Fragmanda azcık LCDP'ye benzettim. Oraya cadir filan kurulmuş. Ama malasef o heycanı alamadım diziden. Zaten cocuk oyuncular başta olmak üzere oyunculuklar çok kötü. Yçnetmen kesinlikle değişmeli. Belki oyuncukları iyidir aslında
Geçen ilk fragmanda oyunculuğu beğenmediğim için tartişmiştim. Belki dedim haksızımdır dedim ama sonra yorumlari gördüm 2.fragmanında ilk fragmandan daha iyi dediler
Ben harika demedim ya, güzel dedim. Vaovv denilecek bir dizi değil ama farklı ve kaliteli, izlenir yani.
Geçen ilk fragmanda oyunculuğu beğenmediğim için tartişmiştim. Belki dedim haksızımdır dedim ama sonra yorumlari gördüm 2.fragmanında ilk fragmandan daha iyi dediler
Bölüme biraz bakma sebebim yine kendi kendime haksızlık mı yaptım acaba demem oldu Cevabımı da aldım
Reytingi görünce sakız gibi uzatacaklar küçücük konuyu. Klasik türk dizisi. O yüzden izlemeye değmez.Ben harika demedim ya, güzel dedim. Vaovv denilecek bir dizi değil ama farklı ve kaliteli, izlenir yani.
2.bölüm de ilk bölümün altındaydı bu arada, senarist daha iyi bir isim olabilirdi evet.
Bu reytinglerden sonra uzatamayacaklar sanırım.Reytingi görünce sakız gibi uzatacaklar küçücük konuyu. Klasik türk dizisi. O yüzden izlemeye değmez.
Zaten oyunculuklar ve yönetmen kötü, senarist de kaymağı olmuş oldu böylece.
Zemheri'ninki değişmedi de ne oldu 10 bölümde sepet.İlk günden batırdı diziyi helal olsun
Of sıktı ama bir hazmet artık patladığını sürekli Zemheri'yi getirme önüme, adam gibi bir finalle bitecek en azından çatla da patlaZemheri'ninki değişmedi de ne oldu 10 bölümde sepet.
Sen 7 reyting ile ilk 5'te olmasına rağmen Öğretmen'e laf atarsan ben de 1 küsürle 26. olan diziye atarım kısasa kısas.Of sıktı ama bir hazmet artık patladığını sürekli Zemheri'yi getirme önüme, adam gibi bir finalle bitecek en azından çatla da patla
At umrumda değil Zemheri hiçbir zaman iyi reyting alamadı, Öğretmen ilk bölümüyle bu kadar izlenip, ikinci bölümünde 15+ alması beklenen bir diziyken 2. bölümden düşerse tabi laf atıcamSen 7 reyting ile ilk 5'te olmasına rağmen Öğretmen'e laf atarsan ben de 1 küsürle 26. olan diziye atarım kısasa kısas.
Yoo ilk bölümde 4 küsür almıştı o civarda gitse devam ederdi ama o kadarını bile alamadı. Öğretmen düşse bile reytingleri hala çok iyi neyi tartışıyoruz anlamadım .At umrumda değil Zemheri hiçbir zaman iyi reyting alamadı, Öğretmen ilk bölümüyle bu kadar izlenip, ikinci bölümünde 15+ alması beklenen bir diziyken 2. bölümden düşerse tabi laf atıcam
Bunun gibi sert çöküş yaşamadı onu diyorumYoo ilk bölümde 4 küsür almıştı o civarda gitse devam ederdi ama o kadarını bile alamadı. Öğretmen düşse bile reytingleri hala çok iyi neyi tartışıyoruz anlamadım .
Kötü falan değil ya buldu mu bunayanlara bakma sen.Zaten uyarlama değil mi. Ne senarist değişikliği bu. İlk bölüm gerçekten iyiydi. İkinci bölüm galiba kötü olmuş yorumlara bakarsak. İzledikte yorum yapacağım.
Sert çöküş yaşasa ne olacak bölüm kötü olduğu için düşmediğine göre gelecek hafta yine toparlanacaktır.Bunun gibi sert çöküş yaşamadı onu diyorum
Sen uzatıyorsun hezimetinden
Kötü falan değil ya buldu mu bunayanlara bakma sen.
Sert çöküş yaşasa ne olacak bölüm kötü olduğu için düşmediğine göre gelecek hafta yine toparlanacaktır.