Bana da öyle geliyor Savaşçı çekimleri hala başlamadı ve bu hafta son stok bölüm. 4 Ekim Pazar diye gün basılırsa hiç şaşırmam. Cumartesi de iyi gider ama komedi ağırlıklı dizilerin gününe yakıştıramıyorum.Ben niyeyse Pazar olacağını düşünüyorum. Umarım olur. O gün çok iyi gidebilir.
O dizi hafta içi tutamayacağı için mecburen hafta sonuna koydular aynı şey değil.Arıza gibi bir dizinin Pazar olduğu bir sistemde Öğretmen hayde hayde olur Cumartesi.
Aksiyon dizileri hafta içi olur ne alaka.Bana da öyle geliyor Savaşçı çekimleri hala başlamadı ve bu hafta son stok bölüm. 4 Ekim Pazar diye gün basılırsa hiç şaşırmam. Cumartesi de iyi gider ama komedi ağırlıklı dizilerin gününe yakıştıramıyorum.
O dizi hafta içi tutamayacağı için mecburen hafta sonuna koydular aynı şey değil.
E tamam işte gözleri kesmedi ve hafta sonu yaptılar.Aksiyon dizileri hafta içi olur ne alaka.
İyide yaptılar, senin gibi düşmanları çatlatıyorlar.E tamam işte gözleri kesmedi ve hafta sonu yaptılar.
Pazar Arka Sıradakiler etkisi yaratabilir. Hafta sonuna drama koyulmaz algısı yok edilmeli artık.Bana da öyle geliyor Savaşçı çekimleri hala başlamadı ve bu hafta son stok bölüm. 4 Ekim Pazar diye gün basılırsa hiç şaşırmam. Cumartesi de iyi gider ama komedi ağırlıklı dizilerin gününe yakıştıramıyorum.
O dizi hafta içi tutamayacağı için mecburen hafta sonuna koydular aynı şey değil.
Tabii gönül çarşamba olsun isterdi ama klişe bir dizi uğruna haksız yere günümüz elimizden alındığı için hafta sonuna boyun eğeceğiz artık. Neyse ikisi de bana uyar TV'den izleyebilirim.Pazar Arka Sıradakiler etkisi yaratabilir. Hafta sonuna drama koyulmaz algısı yok edilmeli artık.
Aman başladın yine.ss Öğretmen Çarşamba olsa aynı reytingleri alır mı acaba. Tüm diziler sezona düşük başladı ya hani belki yeni günü Ramo gibi iyi gelir.Tabii gönül çarşamba olsun isterdi ama klişe bir dizi uğruna haksız yere günümüz elimizden alındığı için hafta sonuna boyun eğeceğiz artık. Neyse ikisi de bana uyar TV'den izleyebilirim.
Of yine savunma moduna geçtin tamam.Aman başladın yine.ss Öğretmen Çarşamba olsa aynı reytingleri alır mı acaba. Tüm diziler sezona düşük başladı ya hani belki yeni günü Ramo gibi iyi gelir.
Canım @serhatt yine ayarı vermiş.Sen böyle haberler duyuyorsun da biz mi haber yapmıyoruz.
Her zaman ki gibi.Canım @serhatt yine ayarı vermiş.
Senin eline düşen marmara çırası gibi yandı.Her zaman ki gibi.
Düşmeyenler kurutuluyor.Senin eline düşen marmara çırası gibi yandı.
Böyle susarsın işte.Of yine savunma moduna geçtin tamam.
Seninle uğraşmamak için sustum takmışsın o diziye.Böyle susarsın işte.
FOX'un sevilen dizisi 'Öğretmen'den yeni haber!
Yapımcılığını Medyapım'ın, yönetmenliğini Koray Kerimoğlu'nun üstlendiği, kadrosunda; İlker Kaleli, Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, Serhat Kılıç, Serkan Keskin, Efekan Can, Elif Ceren Balıkçı, Ezgi Gör ve Ramazan Demir'in yer aldığı dizinin yeni sezonu için Fısıldayan Adam sayfasının haberine göre kanal Cumartesi akşamını düşünüyor.
"Öğretmen" yeni bölümleriyle Ekim'de FOX'ta!
Keşke olsa ama ben zannetmiyorum Zümrüdüanka bu hafta artarsa özellikle. Salı olmasın en azından.
Pazar olmalı.
Fısıldayan Adam'a kadar düştünüz mü
Haber doğru değildir bence, Zümrüdüanka daha başarılı oranlar alır her türlü.
Eğer Zümrüdüanka bu hafta 4.50+ alırsa bekleyebilir kanal bence.
Bu gece 00.15'te kolajı varmış. Geliyor pazara gelmekte olan.Ben niyeyse Pazar olacağını düşünüyorum. Umarım olur. O gün çok iyi gidebilir.
Boyunun ölçüsünü almaya mı geliyor? Buyursun.
Hâlâ cumartesi günü daha iyi diyorum