'Öğretmen' Dizisi Kaç Bölüm Yayınlanacak? Sina Koloğlu Yazdı!

Ben de ilk harika attım bakalım @Dosi de sürü Psikolojisine uyacak mi diye ve evet o da harika atınca hemen geri çektim
ördek the system

İşte mükemmel SABARİST dayanışması bunu gerektirir... Hiç bu topa girmeyeceklerdi kaybeden onlar olacak...

Harikayı şundan dolayı attım bilesin👇

o gün gelene kadar disslere devam, hem ilerde yeni bölüm zamani analiz edecek birşey oluyor en azından
Eeee sen bilirsin, sen böyle yapmaya devam ettikçe belki de o çook uzun sürmeyecek olan zaman uzayabilir, kim bilir...

Reactions: Dosi
Yalnız senin mesaj ile 👇 şu mesaj çelişkili oluyor

SABARİST'ler her daim bir arada olmaya ve birbirine destek olmaya devam ederler...
@Dosi hanıma bak, ‘DAE’ kurmuş.

*Diss Atma Ekibi
Yok be, öyle bir ekip kursam bana diss atmamasi gerekirdi. Ben tekim bu konuda ve Enes'lerin bir olup beni sinir etmeye çalısması iyice sinir bozucu bir hal almaya başladı. İşte artık bu saaten sonra @Tolstoyevski yi yanima alabilirim. Kendisi zaten diss atma şenlikeri gibi bir konu açmışti zamaninda sonradan unutup. Özellikle @MEnes e diss atarak hem rahatlar hemde onun kanını dondurur ve benimde keyfimi yerine getirir. Beni fazla sinir ederseniz işte ozaman bir ekip kurar ve dissleri üzerine salarim MEnes'in

13 bölüm demişti başrol oyuncusu.

Uyarlama dizilerin bölümleri bittikçe saçmalamalar başlıyo maalesef inşallah buda reyting için konusu kötüleşmez.