- Reaksiyon puanı
- 79,184
- Puanı
- 1,060
Evet öyleymiş aldım günahlarını hadi iyisin yine. .ssBenim haberim değil ama .ss
Evet öyleymiş aldım günahlarını hadi iyisin yine. .ssBenim haberim değil ama .ss
Şimdi @Dosi nerden çıktı?Konuya dahil olmayan isimleri neden etiketliyorsun?
Ben Yasak Elma ile karşılaştırma yapmadım, sen kendi kendine laf attın. Ben de cevap verdim. Konu nerden Yasak Elma’ya geldi onu da anlamadım.Yooooo derken?
Kimse anlamadı ayol.Ben Yasak Elma ile karşılaştırma yapmadım, sen kendi kendine laf attın. Ben de cevap verdim. Konu nerden Yasak Elma’ya geldi onu da anlamadım.
Forumun yarısı gizli gizli izliyor zaten.
Ya ben başrolde olmayan bir karakter dedim diye olay oldu.Kimse anlamadı ayol.
@Aserat başta.Forumun yarısı gizli gizli izliyor zaten.
Aaa seni ben kimselere ezdirmem...Ya ben başrolde olmayan bir karakter dedim diye olay oldu.
Ben Yasak Elma ile karşılaştırma yapmadım, sen kendi kendine laf attın. Ben de cevap verdim. Konu nerden Yasak Elma’ya geldi onu da anlamadım.
Çok önemli bir isim ayrılacak sanmıştım.
Bunlar ne peki?Dizi için yeteri kadar önemli bence, linç yeme durduk yere.
Tamam da bunlar Çukur'la alakalı, Yasak Elma ile değil. @alperuzBunlar ne peki?
@alperuz la derdin ne senin, ne golü?
Derdim yok ki neden olsun.Nerden çıktı şimdi?@alperuz la derdin ne senin, ne golü?
Hiçbir pazartesi dizisi umrumda değil ne Çukur ne Elma o yüzden benden malzeme çıkmaz sana.
Ne bileyim öyle sezdim, sezdirdin.Derdim yok ki neden olsun.Nerden çıktı şimdi?
Sende bizlerin umrunda değilsin.Hiçbir pazartesi dizisi umrumda değil ne Çukur ne Elma o yüzden benden malzeme çıkmaz sana.