Yanlış bilgi.Kırmızı Oda'yı Halit Özgür ve Burak için izleyeceğin konuşuluyor Binnur Kaya sevginden çok.![]()
Yanlış bilgi.Kırmızı Oda'yı Halit Özgür ve Burak için izleyeceğin konuşuluyor Binnur Kaya sevginden çok.![]()
Avatarımı nasıl buldun?Yanlış bilgi.![]()
İyi.Avatarımı nasıl buldun?![]()
Şaşırttın beni. 😱 Bu imajı en iyi imajı fazlasıyla seksi ve çekici.İyi.Bu dizideki imajı ilk başta gözimi çok tırmalamıştı ama sonradan alıştım.
![]()
Leke'deki halini tercih ederim ama burada da sıkıntı yok hoş görünüyor.Şaşırttın beni. 😱 Bu imajı en iyi imajı fazlasıyla seksi ve çekici.![]()
![]()
Leke'deki halinle ne fark var burada?Leke'deki halini tercih ederim ama burada da sıkıntı yok hoş görünüyor.![]()
Leke'de sinekkaydıydı burada orman adamına dönmeye beş kala durmuş.Leke'deki halinle ne fark var burada?![]()
Hadi oradan be sen ne anlarsın, sakal erkeğin makyajıdır.Leke'de sinekkaydıydı burada orman adamına dönmeye beş kala durmuş.![]()
Yasak elma yenecek her türlüYasak Elma ve Sefirin Kızı'ndan bu kadar korkmayın be.Sırf o iki dizi başlıyor diye stoksuz devam etmeyi göze almakta ayrı bir saçmalık, ayrıca 4 gün sonra başlayacak dizi için tarihli tanıtım yeni mi verilir.