- Reaksiyon puanı
- 58,913
- Puanı
- 1,060
Muhafızdakı mı oluyor o Senadan bile beterdi Dizide oynatmadan kovmusuz @xemrexxxAyça'ma laf yok.
Harika yaa
Aksine kendisi Çukur gibi basit bir işte oynamak istememiştir.Muhafızdakı mı oluyor o Senadan bile beterdi Dizide oynatmadan kovmusuz @xemrexxx
Komik paçoz.
Gereksizlikte kimse senin eline su dökemez gerzekçim. Erkek dediğinde göbek olur biraz.Kıvanç ın göbeği gibisin çok gereksizsin yani @Çiğdem @serhatt @xBUGRAx Ekli dosyayı görüntüle 70602
Gereksizlikte kimse senin eline su dökemez gerzekçim. Erkek dediğinde göbek olur biraz.
Onun göbeğine kurbanKıvanç ın göbeği gibisin çok gereksizsin yani @Çiğdem @serhatt @xBUGRAx Ekli dosyayı görüntüle 70602
Çarpışma @xemrexxx in Moruk Sultanını ve Ufak Tefek Ecünnüleri eleyerek geldi ama adını ilk defa bu etkinlikte duydum diziye millet oy yağdırıyor@xemrexxx in kadın versiyonu işte, boşuna benimsememiş.
Ben de anti oyu verdim. Şampiyon Çarpışma olmalıydı. Çarpışma'yı eleyen şampiyon olmamalı.
@Thequeer @sokak sanati @Yiğitt @xBUGRAx @serhatt @xemrexxx @Ahmed @dreamy @Aserat @cookies Sal bunları 10 ayrı diziye 10 tane kadın başrollu tutan dizi olsun Forumumuzun kızları oldundan bende desteklemek zorunda kalırım @Bully @MEnes @Maskeli Fedai @Sherlock @S.G.A.T. @Harunnn60 @mrt-06 @keremSana göre herkes ecünnü Saysana bi 10 tane normal kız ya çok merak ettim