Birisi yorumda bunların anna babası izlerken ne düşünüyor demiş aslında benimde en çok merak ettiğim şey bu benim babam ağa tüfeğini alır seti basardıAlkışlıyorum sistam![]()
Birisi yorumda bunların anna babası izlerken ne düşünüyor demiş aslında benimde en çok merak ettiğim şey bu benim babam ağa tüfeğini alır seti basardıAlkışlıyorum sistam![]()
Kütük için canımı veririm be@MasacRE
SİZ ADAMSINIZ ADAMUtku beyciğim için canımı vermeye hazırım, bu yiğit adam, yoldaşım için değer...
sen hiçbir zaman böyle bir durumda olamayacağın için babanın bişey yapmasına gerekte kalmayacakBirisi yorumda bunların anna babası izlerken ne düşünüyor demiş aslında benimde en çok merak ettiğim şey bu benim babam ağa tüfeğini alır seti basardı![]()
![]()
@xemrexxx @kerem @Forumdash @MasacRE
Gebermedi mi bu
@Bully gelse de sana haddini bildirse, o baya seviyordu bu kızıAaa bu sefer haklısın alamancı@Forumdash Abicimle çok eleştirmiştik o ecünnüyü
Çağatayla bir sahnesi var bunların @xemrexxx diziyi izlemedi ama videoyu izlemiştir
![]()
Daha ağzıyla kuş tutsan ecünnü listemden çıkamaz![]()
![]()
@serhatt @MasacRE
Fark ettinmi @dreamy aynı şeyi diyememişSİZ ADAMSINIZ ADAM
@Bully gelse de sana haddini bildirse, o baya seviyordu bu kızı![]()
Aman tövbe öyle işin parası batsın zaten karadenize adım atamazdım bir daha tüfekle nineler dedeler beni beklerdisen hiçbir zaman böyle bir durumda olamayacağın için babanın bişey yapmasına gerekte kalmayacak@xemrexxx @MasacRE @Forumdash
Akıllı adamın hali başka demez tabi
Kız sen üstüne para versende almaz kimse seniAman tövbe öyle işin parası batsın zaten karadenize adım atamazdım bir daha tüfekle nineler dedeler beni beklerdi![]()
![]()
Bully da çok pis ecünnüler seviyor onu rahatsız ederim yarın öbürgün gelmesede kurtulamaz![]()
![]()
![]()
aa utanmayla ne alakası var, para için her yol mübah banaSenin utanman yok sen kabul ederdin![]()
![]()
![]()
Çok biliyorsun fukara sümüğüUtanmazlık diyorum ben ona![]()
![]()
![]()