İnş yeni sezona güzel diziler gelecek
Vlla dizi lazım elde zaten 3-4 dizim var Ertuğrul ve Çukur da umut vermiyorİnş yeni sezona güzel diziler gelecekStar tv'den atak bekliyorum. Atv Canevimle devam eder ? KanalD'de Zalım İstanbul'la devam eder
![]()
Evet çarşambaya da dizi lazım banaVlla dizi lazım elde zaten 3-4 dizim var Ertuğrul ve Çukur da umut vermiyor![]()
![]()
![]()
get the hell out of here .ss
AMA BU ECÜNNÜ TÜM SEZON DİZİDE OLACAK
Ayol zaten o göz koymuş senin hogathaya bakman için kör topal olman lazımAbla diyorum be utan bu dediğinden.@Çiğdem
Kim ima edilirse edilsin asılsız bir düşünce.
Tam bırakılacak zaman, zaten 3. sezonda kendini tekrarlayacak. Sadece final ve aradaki iyi bölümleri ayıklayıp izleyeceğim ben.
Aaa bu sefer haklısın alamancıTam bırakılacak zaman, zaten 3. sezonda kendini tekrarlayacak. Sadece final ve aradaki iyi bölümleri ayıklayıp izleyeceğim ben.Sena fena değilde şu kızı hiç sevmiyorum, Muhafız'da da berbattı.
3. sezonunu izlersen bu kızı görünce Sena'yı özleyeceksin gibi.Aaa bu sefer haklısın alamancı@Forumdash Abicimle çok eleştirmiştik o ecünnüyü
Çağatayla bir sahnesi var bunların @xemrexxx diziyi izlemedi ama videoyu izlemiştir
![]()
Daha ağzıyla kuş tutsan ecünnü listemden çıkamaz![]()
![]()
@serhatt @MasacRE
Senayı en azından geri plana almıslardı şimdi bu ecünnüyü gözümüze sokup durucaklar3. sezonunu izlersen bu kızı görünce Sena'yı özleyeceksin gibi.![]()
SENDE YAN!
Alkışlıyorum sistamAaa bu sefer haklısın alamancı@Forumdash Abicimle çok eleştirmiştik o ecünnüyü
Çağatayla bir sahnesi var bunların @xemrexxx diziyi izlemedi ama videoyu izlemiştir
![]()
Daha ağzıyla kuş tutsan ecünnü listemden çıkamaz![]()
![]()
@serhatt @MasacRE