E zaten amaç reklam yapmak.Resnen reklam kokuyor. Hoş değil.
E zaten amaç reklam yapmak.Resnen reklam kokuyor. Hoş değil.
E zaten amaç reklam yapmak.
Çukur'u bilmiyorum ama UTC'deki sahne 5 saniyelik falandı bir şey yok bence.Ya normal reklam olsa haydi tamam derim de resmen insanın gözüne sokarcasına vermeleri hiç hoş değil. Belki izleyecektim sırf böyle yaptıkları için inadına filmi izlemeyeceğim
Çukur'u bilmiyorum ama UTC'deki sahne 5 saniyelik falandı bir şey yok bence.
Aslında izlesen daha iyi olur ama neyse.Her iki diziyi youtube'dan izlediğim için her birinin arasına 4 reklam girdi, hepside Daha'nın fragmanıydı. Üstüne Nilay'ın tableti ve Sena ve Deren'in sahnesi gelince soğudum nedense. Izlemeyeceğiz zorla mı
Izledim bile deme sakın.Aslında izlesen daha iyi olur ama neyse.
Evet izledim.Izledim bile deme sakın.
Genelde sinema olarak yabancı dizi olarak yerli tercih ederim. Belki izlerimde kim bilir Almanya'ya ne zaman gelecek.. Birde burasa fiyatlar aşırı pahalı..
Oha şu an Medcezir'in 21. bölümünü izliyordum, orada Bi Küçük Eylül Meselesi'nin reklamını yaptılar. 😱 Dünkü konuşmamızın üzerine .ssÖnce bi reklamımızı yapalım. Bşaroller hem ahım şahim değil, biz senaryomuza güveniyoruz
Gerçekten bu kadar şaşirmiş olamazsınOha şu an Medcezir'in 21. bölümünü izliyordum, orada Bi Küçük Eylül Meselesi'nin reklamını yaptılar. 😱 Dünkü konuşmamızın üzerine .ss
Reklam yapmasına şaşırmadım da dün konuştuk bugün tesadüf üzerine gelince ona şaşırdım.Gerçekten bu kadar şaşirmiş olamazsın
Sen ciddiciddi eski dizileri izliyorsunReklam yapmasına şaşırmadım da dün konuştuk bugün tesadüf üzerine gelince ona şaşırdım.
Medcezir'le başladım, ardından Kardeş Payı ve Suskunlar'ı izlemeyi düşünüyorum.Sen ciddiciddi eski dizileri izliyorsunYeniler varken hemdeEe hani film etkinliğine geliyordun?
Türk dizileri demiyordum yabancıları diyordumMedcezir'le başladım, ardından Kardeş Payı ve Suskunlar'ı izlemeyi düşünüyorum.Yeni dizileri izlemeye de devam ediyorum canım, bırakmadım ya. UTC, SBA, Bizim Hikaye ve Söz devam.
Film etkinliğinden bir film izledim sadece, vaktimiz var herhalde daha? İzleyeceğim 3-4 film daha.
Dexter'ı ikinci kez izleyecem, onu sayalım.Türk dizileri demiyordum yabancıları diyordum3-4 film mi
En azından Oscar'da en iyi filmler kategorisini izle açıklandiğindaDexter'ı ikinci kez izleyecem, onu sayalım.Devam eden yabancı dizilere hayır, bitmiş yabancı dizilere evet.
Güzel olsun yeter, amacım güzel 3-4 film izlemek.
Olur, açıklanınca etiketle beni.En azından Oscar'da en iyi filmler kategorisini izle açıklandiğinda
Nie devam edenlere hayoooor? Oysa güzel oluyor. Dur yeni bir dizi başlasın ona başlatacam seni
Büyük şok. 😱Oha şu an Medcezir'in 21. bölümünü izliyordum, orada Bi Küçük Eylül Meselesi'nin reklamını yaptılar. 😱 Dünkü konuşmamızın üzerine .ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?