'Çukur' ve 'Ufak Tefek Cinayetler'den 'Daha'ya Destek!

E zaten amaç reklam yapmak.

Ya normal reklam olsa haydi tamam derim de resmen insanın gözüne sokarcasına vermeleri hiç hoş değil. Belki izleyecektim sırf böyle yaptıkları için inadına filmi izlemeyeceğim

Ya normal reklam olsa haydi tamam derim de resmen insanın gözüne sokarcasına vermeleri hiç hoş değil. Belki izleyecektim sırf böyle yaptıkları için inadına filmi izlemeyeceğim
Çukur'u bilmiyorum ama UTC'deki sahne 5 saniyelik falandı bir şey yok bence.

Çukur'u bilmiyorum ama UTC'deki sahne 5 saniyelik falandı bir şey yok bence.

Her iki diziyi youtube'dan izlediğim için her birinin arasına 4 reklam girdi, hepside Daha'nın fragmanıydı. Üstüne Nilay'ın tableti ve Sena ve Deren'in sahnesi gelince soğudum nedense. Izlemeyeceğiz zorla mı

Her iki diziyi youtube'dan izlediğim için her birinin arasına 4 reklam girdi, hepside Daha'nın fragmanıydı. Üstüne Nilay'ın tableti ve Sena ve Deren'in sahnesi gelince soğudum nedense. Izlemeyeceğiz zorla mı
Aslında izlesen daha iyi olur ama neyse.

Aslında izlesen daha iyi olur ama neyse.
Izledim bile deme sakın.

Genelde sinema olarak yabancı dizi olarak yerli tercih ederim. Belki izlerimde kim bilir Almanya'ya ne zaman gelecek.. Birde burasa fiyatlar aşırı pahalı..

Izledim bile deme sakın.

Genelde sinema olarak yabancı dizi olarak yerli tercih ederim. Belki izlerimde kim bilir Almanya'ya ne zaman gelecek.. Birde burasa fiyatlar aşırı pahalı..
Evet izledim.
Yani oralarda girer mi bilmiyorum ama nete düşünce izleyebilirsin en azından.

Önce bi reklamımızı yapalım. Bşaroller hem ahım şahim değil, biz senaryomuza güveniyoruz
Oha şu an Medcezir'in 21. bölümünü izliyordum, orada Bi Küçük Eylül Meselesi'nin reklamını yaptılar. 😱 Dünkü konuşmamızın üzerine .ss

Sen ciddiciddi eski dizileri izliyorsun
Yeniler varken hemde
Ee hani film etkinliğine geliyordun?
Medcezir'le başladım, ardından Kardeş Payı ve Suskunlar'ı izlemeyi düşünüyorum.
Yeni dizileri izlemeye de devam ediyorum canım, bırakmadım ya. UTC, SBA, Bizim Hikaye ve Söz devam.

Film etkinliğinden bir film izledim sadece, vaktimiz var herhalde daha? İzleyeceğim 3-4 film daha.

Türk dizileri demiyordum yabancıları diyordum
3-4 film mi

Dexter'ı ikinci kez izleyecem, onu sayalım.
Devam eden yabancı dizilere hayır, bitmiş yabancı dizilere evet.

Güzel olsun yeter, amacım güzel 3-4 film izlemek.
En azından Oscar'da en iyi filmler kategorisini izle açıklandiğinda

Nie devam edenlere hayoooor? Oysa güzel oluyor. Dur yeni bir dizi başlasın ona başlatacam seni