Çukur izleyen bir adamdan bahsediyoruzZevk sahibi insanları sizlere yedirmeyiz
Çukur izleyen bir adamdan bahsediyoruzZevk sahibi insanları sizlere yedirmeyiz
Kimi delirtiyorsun la sen görmeyeli beni unutmuşsun Yıldırım gibi çarparım adamıAslında forumun @Sherlock'u benim. Delirtiyorum ama pes etmiyorlar.
Koruma bizi, boşver. İnsanın içini bilmek zor iş. Dizi izleyerek çözümezsin.Ecünnü kıskanılmaz ayoll avlanır sizleri içine iblis kaçmış yaratıklardan koruyorum parada istemiyorum
E tamam işte Türk televizyonlarının en iyi dizisi şu andaÇukur izleyen bir adamdan bahsediyoruz
Zeus musun sen, neyin çarpması bu?Kimi delirtiyorsun la sen görmeyeli beni unutmuşsun Yıldırım gibi çarparım adamı
Şu an en iyi dizi Bizim Hikaye ve AvluE tamam işte Türk televizyonlarının en iyi dizisi şu anda
Zeusta olurum HadesteZeus musun sen, neyin çarpması bu?
"Kırgın Çiçekler" isimli pembe dizisini izleyen birisinden söz ediyoruz.Çukur izleyen bir adamdan bahsediyoruz
Çatlayın o Pembe dizi size ne darbeler indirdi zamanında"Kırgın Çiçekler" isimli pembe dizisini izleyen birisinden söz ediyoruz.
"Zamanında" dedin bak, zamanı geçmiş artık.Çatlayın o Pembe dizi size ne darbeler indirdi zamanında
Her şeyin zamanı geçer ama bir Kırgın Çiçek olmak zordur onlar tohumlarını toprağa döktü"Zamanında" dedin bak, zamanı geçmiş artık.
Fazla etkisinde kalmışsın, yapma öyle şeyler.
"Kırgın Çiçek" olmuşsun zaten izleye izleye.Her şeyin zamanı geçer ama bir Kırgın Çiçek olmak zordur onlar tohumlarını toprağa döktü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?