Çukur - Vartolu Hayat Hikayesi

Aaa seninde kadın oyuncu seçimlerin ayrı tuhafmış tanınmayan ecünnüler hayatımda ilk defa görüyorum :A :A :A Ama böyleleri listemde olmuyor ben göz önünde olan abartılanları uğraşıyorum bu kıyıda köşede kadınlarına dokunmam :A :A :A
Dilan Çiçek Deniz'i gömme bari. :A

Aaa bak o kızın suratından herkes anlayabilir ecünnü olduğunu :F Suratından belli içinde iblis olduğu bir değişik vucut bulmuş hali ecünnnün maske takmıyor :A :A :A
Daha 23 yaşında. Uzun boylu, fiziği düzgün ve yüzü de güzel. Hatta fizik bakımından çoğu böyle olgunlara taş çıkarır. Gerçi silikon falan da yaptırmıştır belki, bilemem. :A

Farklı bir havası var ve bu da sana öyle geliyordur. :D

Daha 23 yaşında. Uzun boylu, fiziği düzgün ve yüzü de güzel. Hatta fizik bakımından çoğu böyle olgunlara taş çıkarır. Gerçi silikon falan da yaptırmıştır belki, bilemem. :A

Farklı bir havası var ve bu da sana öyle geliyordur. :D
Fizik diye bir şey yokki bunda :A :A :A Suratından belli ecünnü olduğu kadın insan maskesi kullanmayı bile gerek bulmuyor açıkca gösteriyor :A :A :A
%C3%87ukur-dizisinde-Sena-n%C4%B1n-takt%C4%B1%C4%9F%C4%B1-yoncakolye-Bendis-Tak%C4%B1.jpg

Fizik diye bir şey yokki bunda :A :A :A Suratından belli ecünnü olduğu kadın insan maskesi kullanmayı bile gerek bulmuyor açıkca gösteriyor :A :A :A
%C3%87ukur-dizisinde-Sena-n%C4%B1n-takt%C4%B1%C4%9F%C4%B1-yoncakolye-Bendis-Tak%C4%B1.jpg
Farklı bir kelime kullan artık ya, taktın "ecünnü"ye. :A

Fizik var fizik, bir bak dikkatli. Esmer olmasının verdiği etkiyle de doğal güzel. :A Senin gibi sarı değil. :A

Farklı bir kelime kullan artık ya, taktın "ecünnü"ye. :A

Fizik var fizik, bir bak dikkatli. Esmer olmasının verdiği etkiyle de doğal güzel. :A Senin gibi sarı değil. :A
A beyaz tenliyim ben bunun gibi kara olmaktan iyidir Kızılderili gibi @sokak sanati şefimizle akrabalığı olabilir zaten çok seviyor :A :A :A

Doğal güzel oluyor esmerler. Millet hem bronzlaşmak için uğraşır, sen "beyazım" diyor seviniyorsun. :A

Kıskanma konusunda level atladın artık. :A
Ne güzeli ayoll suratı görmüyormusun hani öcülere makyaj yapılır hortlak makyajı kadının normal suratı öyle şu haliyle gece biraz bayık gözlerle karşına çıksa altına doldurursun korkudan :F :F :F

Doğal güzel oluyor esmerler. Millet hem bronzlaşmak için uğraşır, sen "beyazım" diyor seviniyorsun. :A

Kıskanma konusunda level atladın artık. :A

Ne güzeli ayoll suratı görmüyormusun hani öcülere makyaj yapılır hortlak makyajı kadının normal suratı öyle şu haliyle gece biraz bayık gözlerle karşına çıksa altına doldurursun korkudan :F :F :F
İki gündür şu mesajlarınızı okuyorum da Arslan Bey'in sabrına hayran kaldım ya, ciddi ciddi Çiğdem'e laf anlatabileceğini düşünüyor sabırla açıklama yapıyor bıkmadan usanmadan :F

Ünlülerin yarısından fazlası bu halde. Bu az makyaj yapmış olanlardan. Kıskanıyorsun da, inkar ediyorsun. :A

İki gündür şu mesajlarınızı okuyorum da Arslan Bey'in sabrına hayran kaldım ya, ciddi ciddi Çiğdem'e laf anlatabileceğini düşünüyor sabırla açıklama yapıyor bıkmadan usanmadan :F
Ben @denizz19'a laf anlatmaya çalışıyorum, @Çiğdem- ne ki? :A

Ünlülerin yarısından fazlası bu halde. Bu az makyaj yapmış olanlardan. Kıskanıyorsun da, inkar ediyorsun. :A
Aaa anca kütük bey hak verirdi zaten Arslan Beyin bu saçmalamalarına oda geldi :A :A :A

Arslam Bey hem burada hem @denizz19 ile olan konuşmasında yerden göğe kadar haklı :A Ben uğraşmıyorum bu koca çenelilerle ama adama hakkını vereyim dedim bari :A
Ben saçmalamıyorum gerçi de, senin kıskanç olduğunu itiraf ettirmeye çalışıyorum. O da başarılı sonuç vermiyor. :A
Ecünnü kıskanılmaz ayoll avlanır sizleri içine iblis kaçmış yaratıklardan koruyorum parada istemiyorum :A :A :A