Çukur izleyen bir adamdan bahsediyoruzZevk sahibi insanları sizlere yedirmeyiz![]()
Çukur izleyen bir adamdan bahsediyoruzZevk sahibi insanları sizlere yedirmeyiz![]()
Kimi delirtiyorsun la sen görmeyeli beni unutmuşsun Yıldırım gibi çarparım adamıAslında forumun @Sherlock'u benim. Delirtiyorum ama pes etmiyorlar.![]()
Koruma bizi, boşver. İnsanın içini bilmek zor iş. Dizi izleyerek çözümezsin.Ecünnü kıskanılmaz ayoll avlanır sizleri içine iblis kaçmış yaratıklardan koruyorum parada istemiyorum![]()
![]()
![]()
E tamam işte Türk televizyonlarının en iyi dizisi şu andaÇukur izleyen bir adamdan bahsediyoruz![]()
Zeus musun sen, neyin çarpması bu?Kimi delirtiyorsun la sen görmeyeli beni unutmuşsun Yıldırım gibi çarparım adamı![]()
Şu an en iyi dizi Bizim Hikaye ve AvluE tamam işte Türk televizyonlarının en iyi dizisi şu anda![]()
Zeusta olurum HadesteZeus musun sen, neyin çarpması bu?![]()
"Kırgın Çiçekler" isimli pembe dizisini izleyen birisinden söz ediyoruz.Çukur izleyen bir adamdan bahsediyoruz![]()
Çatlayın o Pembe dizi size ne darbeler indirdi zamanında"Kırgın Çiçekler" isimli pembe dizisini izleyen birisinden söz ediyoruz.![]()
"Zamanında" dedin bak, zamanı geçmiş artık.Çatlayın o Pembe dizi size ne darbeler indirdi zamanında![]()
Her şeyin zamanı geçer ama bir Kırgın Çiçek olmak zordur onlar tohumlarını toprağa döktü"Zamanında" dedin bak, zamanı geçmiş artık.![]()
Fazla etkisinde kalmışsın, yapma öyle şeyler.
"Kırgın Çiçek" olmuşsun zaten izleye izleye.Her şeyin zamanı geçer ama bir Kırgın Çiçek olmak zordur onlar tohumlarını toprağa döktü![]()